Sandelsia – rokin muodossa

Moro ja hei. Ensi viikonloppuna olis tarkotus tunnelmoida Koljonvirran leirintäalueella järjestettävässä Sandels Rockissa mm. 22-pistepirkon ja YUP:n tahdissa :) Moses Hazy oli myös, mutta se on vaan nimen perusteella tuttu, eikä musiikillisesti. Pikku-Villen kanssa sovittiin viikko sitten, että tuossahan on sopiva festari, kun on ihan porukoiden naapurissa. Voi päivän ördäillä ihan sieppona siellä leirintäalueella ja sitten painua himpeen pötkölleen. ;p

No ei, tarkotus on ihan vaan käydä porukoita moikkaamassa ja koiria rapsuttelemassa ja nauttia kivasta musasta siinä sivussa. Autollakin jos pääsis ajeleen, niin olis kiva, viimeksi olen ajanut juhannuksena Haapajärvellä Suvin porukoiden autolla muutaman kilsan matkan. Jos nyt saan vakkaripaikan töistä, niin perkele ostan oman auton, oli polttoaine kallista tahi ei. Semmonen Volkkarin Passat vois olla ihan kiva lulla. Ysiysi vuosimallia. ABS ja Airbagit. Ajotietokone ja mahdollisimman ruma ja paska kasettimankka. (Heittelisin biisejä bt-muuntimella mankalle ja mankkarosvoja vituttais).

Ja navigaattori olisi tuossa N95 -luurissa. Tai Sony PSP:ssä, riippuen jos löydän ebaysta siihen PSP:hen sopivan GPS-pulikan + netistä softat (niitäkin on ilmaisena vino läjä).

Tekniikasta puheenollen, ostin Suvin serkulta Makelta Nintendo Wiin ja pari peliä siihen. Mitä nyt eilen asentelin sen, asennus oli suoraviivainen ja nopsa suorite, vähän sama fiilis kuin MacMiniä asennellessa, piuhat menevät vain niihin tarkoitettuihin koloihin ja koko pytinki on suorituskunnossa alta 5 minuutin ja päivitykset tulevan automaagisesti verkosta. Internet-selainta tuossa ei mukana valitettavasti tullutkaan, mutta ehkä sellaisen siihen joskus laitan. Tuo hehkutettu Wii-(re)mote  on kyllä kiva värkki, keilaaminen ja tenniksen mätkyttely oli ihan intuitiivista ja metkaa puuhaa.

Präp präp, ajatus katkoo ku katon Käenpesää maikkarilta ja telkussa pyörii Suvin ohjastama Zelda.. rupean värkkäilemään ActionScriptaa. Ja kuuntelemaan Jarrea. :P