Kesän ensimmäinen päivä

Tänään lähdin jo alkujaan 09.00 pihalle. Heräsin luonnostaan 06.45 ensimmäisen kerran, ja uutteran yrittämisen kautta nousin ylös 07.45.

Pasi ja Tiitta muksuineen olivat yöpyneet Edenin parkkipaikalla asuntovaunussaan, ja kävin moikkaamassa Iisalmen tuttuja, koska edellisestä kerrasta oli kerennyt vierähtää jo pieni ikuisuus (parisen vuotta?).

Siinä käytiin jäätelöllä, juteltiin softaideoista ja päiviteltiin kuulumisia puolin ja toisin.

Pasi ja Tiitta katraineen kirmasivat sitten jossain vaiheessa Oulun keskustaan ostoksille, ja minä Toppilansalmen K-marketin kautta Välivainiolle, jossa kävin moikkaamassa ohimennen Vuokkoa, joka maalaili talonsa seinää.

Välivainiolta suuntasin Tuiran kautta Ainolan puistoon, jossa tarkoitus oli moikata Sonjaa ja Iiroa. Sonja ja Iiro löytyivätkin mukavasta puolivarjoisesta lokaatiosta Pohjanmaan museon liki.

Siinä istuskeliin, seuraan liittyi Jukka, Dante, Reima ja muutama muu, joiden nimiä en muistanut silloin saati nyt. Anne tuli myös jossain vaiheessa, ja Maria oli ilmestynyt sillä aikaa, kun hain keskustan Hesburgerista 4kpl euron vekeburgereita (nam).

Heseltä lähtiessä Riikka moikkasi, ja poristiin samaa matkaa fillaroidessa takaisin Ainolaan; Riikka jatkoi tiemmä vielä tuiran uimarannalle, minä popsin burgerit Ainolassa ja moikkasin tätä sillä aikaa paikalle manifestoitunutta Mariaa.

Marttikin tuli jossain vaiheessa ja juteltiin kolmiotonnikalavoileivän estetiikasta (hyi) ja vanhojen valvontakameroiden potentiaalista jossain taideprojektissa. Ehkä PiWall:in kanssa tms.

Juhoa ja Sannaa vielä näin tuossa kahdeksan korvilla. Sitten tuota alkoi tulla niin vilu, että päätin polkaista jo takaisin himpeen. Tulihan tuota 12,5h pyörittyä pihamaalla.

Loppuun kuva aamulta Nallikarin uimarannalta:

Kuvan mahdollinen sisältö: valtameri, taivas, uimaranta, ulkoilma, luonto ja vesi