Vappuviikko

Töttöröö, vappuhan alkoi jo tiistaina, kun viimeisten teoriatuntien (autokoulu) jälkeen hyppäsin fillarin seljässä Hietasaareen Harrin prevappu-bileisiin. Hirmu polttelu oli jalkojen alla koko opetuksen ajan, toivottavasti muistan vielä kaistaryhmityksen ja kaasujalan säästelyn risteysalueille saavuttaessa sittenkin kun autolla pääsee suhailemaan. :)

Harrilla oli meitä kulttuurin alan immeisiä vino pino, saunottiin, grillattiin ja aamun pikkutunneilla päätin että tännehän yöksi jään, että päivällä sitten kaupungille muun vappuhumun keskelle. Noh, puoli kymmeneltä sitä heräsi 3 runsaasti nukutun tunnin jälkeen siihen että aurinko paistoi pihalla täydeltä laidalta ja sinne piti energiajuoman kanssa mennä istuksimaan. Jossain vaiheessa pihalle könköili Hauru ja Masakin, Harrikin siinä taisi heti aamutuimasta olla liikenteessä. Kaikki pihvit (1.4kg) oltiin saatu tuhottua jo edelisyön aikana joten tyydyttiin juomaan jäistä viskiä ja jägermeisteriä, ja taisi siinä Haurun fisupullokin kiertää jossain vaiheessa.

Suville soittelin kahdentoistamaissa, että kahdelta voisi nähdä kaupungilla. Ersan piipahdettua ja Kaarakaisen saapumisen jälkeen oli kuitenkin sauna sen verran jo lämmennyt, että sinnehän sitä pariksi tunniksi sai itsensä jemmattua, välillä vilvoittelemassa käyden, luonnollisesti. No, soitin lähempänä kahta Suville, että neljältä. Ja lähempänä neljää, että viideltä tai kuudelta. Tässä vaiheessa sovittiinkin että ehkä tämä jouduttuu jos Suvi tulee Harrille, niin ei mene niin jahkaamiseksi.

Suvihan sitten saapui, ja ilmeisesti oli olettanut (kun minä unohdin mainita, ettei) paikalla olevan muitakin kuin puolialastomia äijiä. Maarit oli jossain vaiheessa, mutta sen piti lähteä sitten kämppiä kohden kun oli jotain sovittua muuta hällä. No, lähdettiin Suvin kanssa apaut viiden maissa(?) keskustaan ja fillarireissu oli vähän sen luontoinen, että turvallisempaa olisi ollut kävellä.. :x No, ilman ruhjeita päästiin keskustaan ja jätettiin pyörät Lähelle Stockmannin tavarataloa.

Käytiin ihmettelemässä lähempänä kuutta Kulttuurin rastijoukkuetta, jossa ei kyllä nähty muita kuin kevyesti humaltuneita rastivahteja vailla rasteja suorittavia joukkueita. Kävin ostamassa vielä 8 packin olutta, joista jaksoin peräti yhden juoda ja joista 3 myin 5 eurolla Outille torirannassa ja loput 4 ajattelin juoda tänään kun tuo sää näyttää vielä hellivän meitä infrapunasäteillään.

Loppu keskiviikkoilta meni torirannassa istuillessa Mystic Wind -nimisen laivan edustalla, Suvin saatoin herrasmiehenä vielä kotiin puoli kahdentoista maissa ja kun totesin että eipä minua vielä väsytäkkään, kävelin ilman fillaria takaisin laivalle, jossa lähes heti sinne saavuttuani yllätin itseni haukottelemasta. Puoli kahden maissa käppästelin takaisin kämpälle, join siinä pari vissyä rannassa ja olo alkoi olla sen verran selvä että uskalsi nukkumaan alkaa. Oon huomannut empiirisillä kokeillani, että humalassa jos menee nukkumaan niin aamulla on väistämättä huono olo.

Vaan jos meneekin nukkumaan kun jo särkee päähän, ja vielä onnistuu nukahtamaan (väsymys auttaa tässä kohtaa), niin aamulla sitä on onnellisena (joskin sekavien unien kautta) kärsinyt krapulansa ja on ihan että jee, ei koske mihinkään. Loiventavia ei edelleenkään suosita, eikä harrasteta. :)

Eilispäivä meni sitten kaikkien taiteen lakien mukaan selvinpäin, vaikka tulikin istuttua kaveriporukalla Linnasaaressa. Sain onnistuneesti ihoni poltettua toiseltakin sivultaan siinä istuskelun ohessa. Harvemmin on vappuna muutenkaan iho palanut, onko tämä nyt sitä ilmastonlämpenemistä :o

Ärjykoskelle soittelin tuossa kun Suvin kanssa kaupassa käytiin, täksi illaksi voisi lähteä myös erälleen istumaan puistoon, mitä kattelin forecan sivuilta sääennustetta ensiviikoksi, niin tasan torstaina on +4C povattu lämpöä ja loppuviikolle saattaa saapua räntärintamakin. Että kai tässä hyvillä mielin saa paistatella päivää parin oluen ja muutaman hyvän kaverin seurassa. :)

Eilen käytiin muuten Suvin kanssa katsomassa Plazan leffateatterissa katsomassa Iron man -leffa, joka oli ihan perhanan hyvä. Samalla kunnioitettiin tekijänoikeuksia ostamalla kaksi leffalippua yhden hinnalla :)

Ja niin, ensiviikon torstaina on työhaastattelu. Odotan innolla, pesti on ainakin juuri kuin meikälle tehty. Graafista suunnittelua ja toteutusta, koodipuolta unohtamatta.

Cheers, mates :)