Raha on kuin veri, luotu kiertämään.

Huomaa, että on maanantai.

Kävin viemässä fillarin kumin korjattavaksi, että ehdin luppoajalla tehdä portfoliota yritykselle A, tuun kämpälle niin kone ääntelee kuin rälläkkä.
Koppa auki, näyttiksen flekti pyörii epäkeskosti .. äkkiä virrat pois ja näyttiksen kuuleri ja flekti irti, paskanahan se. Oli mennyt laakeri vinoon tuosta epätasasesta tärräävästä pyörimisestä.

Sitten 3 firmassa juoksentelua että mistä löytää uuden kuulerin. Serv-itiltä sitten löytyi zalman joka käy tohon näyttikseen. Tuotepaketissa oli järjetön määrä pikkuroinaa mitä piti liimailla ja pujotella tuon zalmanin kiinnisaamiseksi. vaan nyt jumalauta toimii.

Tänään piti ennakko-odotusten mukaan tosiaan käydä aamusella viemässä fillarin eturatas huoltoliikeeseen, sitten KELAlle peruspäivärahalaput, käydä syömässä ja tulla kotiin tekemään tuota portfoliota. Huomenissa oli tarkoitus ruuvailla tuo eturatas polkukameliin ja pyöräillä viiden maissa autokoululle viimeisille teoriatunneille ja jatkaa siitä Harrin luo saunomaan, poiketen Lidlin kautta hakien jotain pikkusta, kevytrasvasta kasvisruokaa.

No, fillarin rataskin oli jo tälle päivää kello 16.00 valmis joten kävin sen hakemassa ja samapa se on näihin samoihin aggressioihin käydä asentemassa ja puunamassa muutenkin tuo mankeli vapun rientoja varten.

No, rahaa kului vähän enemmän kuin odotin, ja huomenna kuluu lisää. Olis vaan jotain mistä kulua. Persnettoa tulee mutta tulkoon. Rai rai.

Hyvää vappua!