Jotakin piti kirjoitella

Jotakin tosiaan piti tänne ynnäillä menneistä lähihistorian jutuista, mutta tietotekniikka päätti heitellä k(r)apuloita rattaisiin ja unohdin tyystin tässä ratkoessa, mitä tänne piti naputella :P

Työhaastattelu oli ja meni ihan kivasti, toki siellä on samaan pestiin muitakin haastateltavia, katsellaan ja kuulostellaan, miten sen kanssa käynee.

Raportoin sitten, sain myönteistä tai kielteistä viestiä, nyt voi vaan toivoa parasta ja pelätä pahinta.

Ampiainen tosiaan pisteli ja kortisonikuuri heitti aivokemiat nurkan kautta kattoon, sieltä likaviemärin kautta jätevedenkäsittelylaitokselle ja haihtumisen kautta taivaalle.

Keskiviikkoaamuna sateen mukana ripostelin tähän ATK-penkille lösöttämään ja olo alkoi olemaan aika normaali. Kirjoitusvirheitä tulee ihmeellisesti, niitä on tosin tullut pitkin kesää, mutta katsellaan…

Vaatekaappia olen tässä päivitellyt ominaiseen tyyliini ihan erilaista tyyliä kohden, eli tämmöstä arjen piristystä minimibudjetilla.

Oulussa on paraikaa kansainväliset markkinat, ja sieltähän taikoutui meikäläiselle punainen baskeri matkaan. En toistaiseksi tunne oikein ketään tuttuja, joilla moista lakkia olisi, joten ajattelin olla trendsetter tältä osin ;)

Mitähän sitä tosiaan piti kirjoitella? Noh, tässä kai niitä olennaisimpia kuitenkin jo tuli summailtua.

En pelkää ampiaisia, minkäpä ne omille vieteilleen ja puolustusmekanismeilleen voivat – sielu se on niilläkin, mikä pitää sähkön kropassa ja tunteet pinnassa.

Syksyä kohti!