G.I Joe odottaa kakkua

Viikonloppuna, tarkemmin sanottuna lauantaina pidettin tiiviillä kaveripiirillä kihlajaisbileet Suvin kanssa ja kyllähän meille sitten porukkaakin tuli. Alkoi kesän fiilikset olla jo hetken aikaa taas tuoreessa muistissa, kun 10 ihmistä oli istumassa olohuoneessa ja aurinko paisteli ikkunasta sisään. Tämä kämppähän muuttuu täydeksi saunaksi kesäkuukausina, jolloin auringon valoa siunaantuu lukaaliin apaut 8 tunnin ajan / päivä :/ Itse asiassa, parveke on oikeasti sauna, kun sinne lyö vielä sähkögrillin hehkumaan :)

Oli kyllä loistopippalot. Päivä alkoi oikeastaan jo puoliltapäivin, kun Suvin isä ja äiti tulivat kylään ja lahjoivat kihlajaisten kunniaksi uusilla täkeillä (tai mitä peittosisuksia ne on?)  ja tyynyillä. Pääsee sitten alkutalvesta niitä koeajamaan, tuskin enää tälle kevättä tulee niin kylmiä aikoja (toivottavasti ainakaan). Seuraavaksi taisi tulla sitten 3 pikkusta tenavaa ja hoitotätinsä Satu (Suvin serkku) ja Suvi sitten jossain vaiheessa kysy muksuilta tahtooko ne katella leffaa, jotain piirrettyä.

Viimeksi täällä käydessä tenavat oli katelleet Miyazakin (tms) japsi-piirrettyä nimeltä Liikkuva linna (Howl’s moving castle) ja yllättäen ei Kikin lähettipalvelu, Kissojen valtakunta tahi Henkien kätkemäkään kelvanneet, vaan piti nähdä uudestaan sen Liikkuva linna :D. No ei siinä mitään, Lasse hyvin suvereenisti otti DVD-lätyn kotelostaan ja hyvinkin nohevasti oli tunkemassa VHS-videoiden sisälle sitä ja minä lievästi huvittuneena (sori) sanoin että mitä jos kuitenkin käännytte sen 90-astetta, pistetään levy tietokoneeseen ja saatte katella tuolta tietokoneruudulta sitä. Lasse huomasi vasta siinä vaiheessa, että tietokoneen monitorin vieressä on tuo 42-tuumainen telkkari ja haltioituneena huudahti ”Wau! Jättiskriini!” :D

Siinä ne muksut sitten napotti se 2 tuntia enemmän tai vähemmän paikallaan kattomassa sitä (Haurun) Liikkuvaa linnaa. Nuorimman tenavan, Reiman, kanssa nakeltiin välillä superpalloa ja ihmeteltiin kattotuulettimen pyörimistä, kun mielenkiinto leffaa kohden herpaantui.

Juu, muksut on kivoja niin kauan kun ne ei ole omia ;-)

Niin, muksut ja Satu jossain vaiheessa katosivat ja tilalle tuli sitten näitä liki 30-vuotiaita lapsosia niitä kihlajaisia viettämään. Mokkapaloja ja cocktail-piirakoita meni hyvää tahtia, ja juotiin lahjaksi saatua kissanvirtsan makuista kuohuviiniäkin (kiitti, Marja & Antti!) ja pelailtiin Trivial Pursuitin Genus -painosta (kiitti, Julia!). Ihan perhanan hankalia kysymyksiä taikoutu mulle ja Juhapille (kiitti, Trivial Pursuit :P) ja kuka sen nyt sitten voitti, en muistakaan. Hellyin niin höveliksi että juotin pakkasesta yhden vajaan Jägermeister pullon jätkille, joilta juomat olivat pääseet ennakoimattomasti lopahtamaan kesken illan :)

Harrin, Ruoniksen ja Kaarakaisen kanssa jatkettiin vielä Paska Kaupunniin (Baari Oulussa), kun Suvi ja Kaisa jäivät kämpälle nukkumaan; tyttöjä väsytti kai se Trivial Pursuitin hidastempoisuus :x No, PSK:ssa oli taas jengiä sen verran ettei aivastamaan mahtunut, törmättiin siellä Tuukkaan ja pariin Tuukan kaveriin; jatkettiin jossain vaiheessa Leskiseen, jossa törmättiin Taksi-Masaan ja Lahkikseen. Jossain vaiheessa erälleen sitten Harrin kanssa lähdettiin Mäk Dounaldsiin burgerille ja siitä sitten eriäviä reittejä pitkin kukin kämpillemme.

Perjantaina oli muuten eka ajotunti autokoulussa. Opettaja sanoi että olisi veikannut meikäläisen ajaneen autolla aiemminkin, vaihteenvaihto oli kuulema rallikuskimaista… jostain syystä se vaihdelaatikko ei saisi poksua kun vaihdetta vaihtaa :D Meikäläiselle vaan jäi lihasmuistiin käsijarrusta, että sitä pitää nykiä vähän rivakammin ja sama tuntuma jäi sitten vaihdekepillekin. Pitää muistaa torstaina seuraavalla ajotunnilla, että se menee kevyemmin.. sekin. Auton polkimista huomasin nimittäin sen, että ovat perkeleet, yhtä herkkiä kuin aikanaan intissä rynnäkkökiväärin liipaisin. Pieni hipaisu ja vauhti on todellisuutta (tai moottorin sammuminen).

Tämän jutun otsikko tulee muuten siitä kun Harri antoi kihlajaislahjaksi (muun muassa) Suomalaisen G.I Joe -hahmon, joka on tarkoitus sitten aikanaan tökätä vihkikakkuun tönöttämään Suvin valitseman figuurin kanssa :)