Tulevaisuuden suunnitelmia

Hain pitkästä aikaa opiskelupaikkaa. Ja aion jatkaa töitä samaan aikaan. Back to the madness of 2006 :P

Tosin tämä haku kohdistuu nyt maltillisesti 60 opintopisteen kokonaisuuteen, toisin kuin aiempi 240 op:n pompsi.
Hain siis Oulun ammatilliseen opettajakorkeakouluun, saa nähä, miten käy. Tarkoitus on 3 vuodessa tehdä pedagogian appro.

Viikot on menneet nyt mukavasti töiden parissa, saatiin taputeltua webbimodulikurssit päätökseen ja ensi viikolla värkkäilen immersiiviseen opetustilaan soveltuvaa 3d-sisältöä, seuraavalla viikolla alkaakin sitten itse 3d-mallinnuksen kurssi. Jännää hommaa pukkaa :)

Vapaa-ajan elämäkin on lipunut iltaisin nukkuessa tahi koodaillessa, perjantaisin kavereita tavaten kaljan merkeissä keskustassa. Eilen, lauantaina, olin pitkästä aikaa sen verran jämpti, että sain lähdettyä keskustaan illan päälle, yleensä lauantait vain katselee elokuvia ja siivoaa kämpällä. Nyt on siis likanen kämppä ja korvat soi – kiitos Nuclear Nightclubilla soittaneen Wolfheartin. Ihan jeppistä heviä, vaikka alko siinä 5. biisin kohdalla tulla sama synakulku jo korvista ja sama örinä murisuttaa mahaa ympäri.

Tulevalla viikolla pitäisi tulla musakamaa Saksan maalta, tilasin Thomannilta M-Audio Venom -synan, Korgin Monotron Delay -efektin / ribbon-synan sekä lapsuudesta mieleen jääneen Munniharpun :D

Tekemistä illoiksi.