Asuntoesittely

Ensimmäinen otsikon mukainen laatuaan takana.

Tuli vastaan jo keväällä sellainen persoonallinen loft-mallinen asunto, joka sijaitsee liiketilan alakerrassa. Niin alhaalla, että auringonvaloa siivilöityy asuntoon vain oikean suuntaisen tuulen ollessa matkallaan. Noh, siitä hetkestä kun ilmoitukseen netissä törmäsin, on tuo asunto pyörinyt mielessä.

100m2 tilaa, ei käytännössä naapureita ja monta autopaikkaa pihalla omaan käyttöön. Niin ainakin paperilla / näytöllä.

Kävin tänään katsomassa sitä, ja petyin todella pahasti eli pääsin näkemään sen mistä minua kavereiden toimesta varoiteltiin jo ennalta. Koska olen pohjimmiltani utelias, en saanut asuntoa pois mielestä katsomatta sitä, joten siinä mielessä livenä tehty kuntotarkistus kannatti.

Pihamaalla oli luvatun 10 autopaikan slotit täytetty jenkkiautojen eri vaiheisilla raadoilla, yhteinen piha oli täynnä työmaakonttia, ja muuta sekalaista debristä. Ankia ei edes riitä kuvailemaan miljöötä, lähellekään.

Sijainti oli ainoa mukava tekijä, töihin alle 2km ja keskustaan saman verran. Huoltoasema 200m päässä. Leipomo naapurissa. Vähän kuin Kuopiossa asuessa, Rauhalahdessa. Hoksasin siellä naapurissa olleen leipomon tosin vasta muuttaessani pois. Onneksi :)

Ja se itse asunto sisältä. Periaatteessa makia, ja just sellainen kuin olin etsinytkin. Mutta mutta, nykyiset vuokralaiset paikan päällä, helevetin kuuma ja vahva homeen haju. En tiedä käsittikö vuokralainen edes kuka olin tai mitä siellä tein. Vaimonsa(?) tuli kesken esittelyn valittamaan asunnon epäkohdista, valuvasta putkistosta ja sen semmoisesta. Hohhoijaa.

Tuntu välittömästi, että jos tämän jostain mielenvikaisesta päätöksestä ostaisin, saisin välittömästi Vuoden Mulkku™ -palkinnon ajamalla nykyiset vuokralaiset tien päälle ja pyytämällä naapurin autokorjaamoa roudaamaan jenkkiautonsa kymmeneltä autopaikaltani Walhallaan.

Ei tämmösiä.

Semiaktiivinen etsintä jatkunee siis…