Pelireissu Kainuuseen

Viime torstaina oli ensimmäinen työreissu. Otsikon mukaisesti Kainuuseen, tarkemmin ilmaistuna Kajaaniin. Ihan mukava reissu sinänsä, vaikka vähän alkoi syljettämään omassa mielessä jatkuva hehkutus ja ylistys. Pelialasta, pelikoulutuksesta ja peli-ihmisistä tuotoksineen. Saahan sitä paukutella henkseleitä toki, alkoi vaan tulla korvista.

Ihan sujuvasti meni ajelut isolla autolla pienemmässäkin keskustassa, ja oli mukava ajella omassa rauhassaaan, omaan tahtiin pidempikin matka, ensin torstaina Oulusta Kajaaniin ja perjantaina Kajaanista Iisalmeen.

Viikonloppuna en tehnyt ihan mitään. Hävettää, kun kävin porukoilla vaan nukkumassa ja syömässä. Koiria kattelin, ja kävin tankkaamassa auton sunnuntaina keskustassa. Tarkoitus oli käydä kattelemassa uusia housuja, mutta sitten en saanut aikaseksi vaan lähteä liikenteeseen ajallaan lauantaina.

Yöelämä ei kiinnostanut pätkän vertaa, olis pitänyt auto jättää keskustaan ja tulla taksilla yöksi porukoille. Ei ollene sen väärti.

Tänään oli mukava kuunnella hyvää musiikkia, ajella edelleen keskenään Iisalmesta Ouluun. Jostain syystä alkoi vituttamaan kun avasin koneen kotosalla, vaikka mitään ihmeellistä ei siihen liittynytkään.

Huomasin vaan, etten ollut avannut tietokonetta 4 päivään.

Ja se oli siistiä se.