FB-statusjako

Funtsin tässä, ostaakko bussikortin siksi aikaa kun on keskustassa töissä. Kortti maksaisi 50e/kk. Bussit muuten kulkee tänne maaseudulle sen verran huonosti, että vloppuna esim. 22.00 jälkeen ei pääse.

Sitten funtsin että käveliskö, että eihän se ole kuin vajaan pari kuukautta. Noh, olen laiska. Kävelyssä on se huono puoli, että jos väsähtää ja haluaa huilata, ei myöskään etene.

Siksipä ostin uuden fillarin. Nyt on oikean kokoinen ja tuntupa jättiläiseltä viilettää tuulispäänä keskustan halki kotiin.

Virastoasiatkin on pulkassa, poliisi oli arvattavan nihkeänä, mutta asiallisena, kun eipä tuota rikosasiaa arvatenkaan hirmu hyvin voi viedä eteenpäin ilman tuntomerkkejä tekijästä. Poliisiautoissa ei kuulema ole tallentavaa kameraa keulassa. Tai jos on, se ei ole päällä, jos ei ole haku menossa.

Rotuaarin turvakameroista ei osattu sanoa juuta eikä jaata. Sen jälkeen varsinkaan, kun sanoin ettei lyönnistä tuntunut lääkärin mukaan jääneen pysyviä vammoja. Suottako tuota terveen miehen hakkaajaa etsimään.

En elä jännityksessä, keskityn nyt ihan muuhun.