Parkkisakot

Noniin, tätähän sitä oli odottanutkin, ja aivan aiheesta nasahti. Parkkeerasin iltapäivällä kahden maissa autoni paikalle kadun varteen Oulu Game Labin huudeilla, josta en autosta kurkkiessa nähnyt pysäköintikieltomerkkejä laisin. Se oli siinä auton kohdalla, pelkääjän paikan ikkunasta olisi nähnyt sen suoraan. Oh well, sais korjattua fillarin, niin ei tarttis tuolla ikku-pikkusessa keskustassa pyöritellä tuolla maantielaivalla sitten muutenkaan.

Koiranpentua ostattelin tuossa alkuviikosta, mutta siitä ei ärsyttävästi ole kuulunut sittemmin yhtään mitään, joten taisin hävitä sen savotan. Katellaan jatkossa, eiköhän noita vastaan tule. Ja ainahan noilta porukoiden koiruilta saanee vierihoitoa, jos kova paikka iskee.

Tänään oli siinä mielessä erilainen perjantai, että kö tuo 40e parkkisakko pärähti, niin skippasin perjantain baariaktiviteetit, joihin erälleen tuntuu se 40e keikahtavan, eli saldo on plusmiinus nolla; jos kohta nukuin tuossa illan, heräsin tunti sitten ja näin aika epämiellyttäviä painajaisia aluksi, mutta sai sitä sitten nukuttua ihan levollistakin unta viimein, muutaman tunnin.

Suomi tuntu voittaneen Venäjän jääkiekossa. Onneksi ei kiinnosta se noin muuten, ni ei harmita että tuli koisittua :)