Kesä kenkäin alla pölisee

Se tuli sitten vihdoin kesäkin tänne Pohjolaan. Tai no, on ainakin kovasti tuloillaan, onhan tuolla vielä lumipankkia pyöräteiden varsilla. Pyörätiet on kuitenkin jo nätisti siivottu katupölystä ja sorasta, korjasin fillaria semmosella lopputuloksella, että hävitin venttiilin hatun eturenkaasta ja olipa tuo sitten osannut valua tyhjiin tuossa viikonlopun aikana tietysti, eturengas.

Pitää kohta puoliin aktivoitua sen verran, että käväsen kaupassa ja lähipostissa (Deal Extremestä tilatut pilottiaurinkolasit tulivat!) ja pitänee se vissiin jotain ruokaakin ostaa. Huomenna on tämä näin nii tuo vappuaatto, niin ajattelin grillata takapihalla jottai makkarata ja kenties pihviä, maissia, paprikaa homejuustolla ja tämmöstä pientä ja vähäkalorista.

Työkuviot näyttää nyt tojella hyvältä, meillä on OGL:n graffareiden kanssa hyvä happi päällä ja alkaa muotoutua pikku hiljaa nk. path of enlightenment (jonka ristin vanhan kuusnepa-pelin Druid 2:n hengessä) eli semmonen roadmap, mikä näyttää eniten ehkä opiskelijoille itselleen mutta myös mulle, mitä he ovat opiskelleet, milloin ja millä pieteetillä.

Rumasti vois sanoa, että excel-kaavio, mutta minä sanon että PoE, Path of Enlightenment :)

Perjantaina meillä oli yksikön Showtime Gloriassa, ja aivan timanttista settiä oli opiskelijoilla esitellä, mitä olivat vuoden aikana paukuttaneet takoa tyhjästä valmiiksi. Alko jopa peloittaa kun kuunteli miten valmiin tuntusta puhetta tuli erräiltä, ite olin aikoinani 2007 oman opinnäytetyön kanssa vaan änkkänä että ”siinä on perhonen ja valas ja tuota … katotaanko uusiksi?”

Käytiin roadtripillä Erpan ja Nisun kanssa torstaina, pari rouheeta pohjakontaktia tuli vanhalla Jäälin tiellä Kiimigistä kohti Jäälin messiä ajellessa, mutta mitään ei alkanut valua mistään niin varmaan säikähdyksellä päästiin. Toiste en sitä tietä ajele, saatana.

Juupeli tuupeli, alkais kattoa tätä viikkoa kasaan, oivasti tuo vapun pentele pilaa viikon työt – oi ja voi :x