Autojuttuja, naisia ja murskaavaa yksinäisyyden tunnetta

Autollahan sitä nyt on tosiaan tullut taitettua matkaa päivittäin töihin ja takaisin, mitään varsinaisia roadtrippejä en ole vielä tointunut ajelemaan, kun tuota öh, viikonloput on menneet aika perinteisesti joko seuraavan viikon töitä valmistellessa (joo tiiän, bad habit) tai kaljalla istuessa (joo tiiän, pitäs tehä useammin… eiku).

Viime viikonloppuna kävi mukava tyttönen Oulussa aika randomisti piipahtamassa, ja höpöteltiin ilta mukavia, yö ja aamu samoin – asuu liian kaukana että kai mitään vakavempaa vois tapahtua, vaikka kovasti toivoisin, että etäisyyttä olis vain parin kilsan verran. Ufff. Hempeä puoli nostelee karvaista päätään sielun takamailla, outua…

Nyt on viikonloppuna aie piipahtaa autolla Iisalmeen, siinä saa sitten taas vakionopeudensäädintä käyttää, jota ei tuolla kaupunkialueella pääse pahemmin käyttämään. Kyllä tuo vapauttava tunne on aika älytön, mitä ei osannut etukäteen ajatellakaan noin kokonaisvaltaiseksi – sitä tosiaan pääsee menemään milloin tahtoo, eikä tartte odotella bussia – saati kuunnella bussissa pentujen pälinää tai amisten rutinaa.

Tänään kirosin aamusella Teboilin tankilla, mistä helvetistä löydän näyttöpäätteen että tiedän valita bensalaadun ja ehkä jopa maksaa. Siihen tulee sitten semmonen tavan äijä ihmettelemään mikä on hukassa, ja minä että no olis kiva löytää se maksupäätteen näyttö – ja siinähän se oli apaut naaman korkeudella – jos olisi ollut normaalin mittainen, nyt se keikkui siellä meikäläisen rintalastan korkeudella. Löyty kuitenki.

Vaan joo, tämä viikko päättää Oamkin opetusjutut kurssien muodossa ja aloittaa perjantaina Oulu Game Labin coachina toimimisen aktiivijakson, joka kestää tuonne juhannukselle saakka – sitten olen ihan kesälaitumen täyttävää entiteettiä kahden kesälomakuukauden ajan, hurjaa! :)

Tämmöstä, pitänee taas asettua vaateriin sängyn nurkkaan ja kuvitella miltä tuntuis olla parisuhteessa ihanan naikkosen kanssa ja höpötellä levottomia aamun pikkutunneille asti välittämättä ympäröivästä maailmasta tuon taivaallisen tuhannetta mikropartikkelia …

huoh.