Kuukauden viimeinen merkintä

Todennäköisesti viimeinen, ellen innostu tykittelemään tänne syystä jota en vielä tiedosta, enempikin juttuja illan päälle – mutta epäilen.

Pääsiäislomat on menneet sairastellessa ja jännittäessä. Joku typerä nuhapöpö oli väijymässä tilaisuuttaan, ja puraisi oitis torstain jälkeen, nostattaen pienimuotoisen lämmön meikäläiselle.

Noh, siitä olen nyt hyvää vauhtia toipumassa, kiitos luontaisten antioksidanttien, kuten dr. Pepper -limunaatin ja ohrariisimunakkaan.

Hunajalla buustattua teetä ajattelin tosin illan päälle vielä kipata pari motillista, niin saisi nokan auki – ja mieluusti nyt vihdoin ilman nenäverenvuotoa. Joka päivä on tullut ilosesti verta nokasta, sieraimia suuremmin valikoimatta aina samaksi. Ihanaa.

Niin mikä se sitten jännittää – no, vaihteeksi auto. Vaan nyt on jo sen verta lähellä tsäänssit sen ekan auton hommaamiseen, että koeajo huomiselle sovittu ja maksupolitiikastakin alustavasti sovittu myyjän kanssa.

Semmonen 80% tsäänssi imo, että se auto lähtee illan päälle kohti Oulua meikäläisen ohjastamana – jos nyt ei jotain fataalia bukkakea taio siitä huomisen koeajotilanteen jälkeen esiin.

Auto on musta, siinä on kattoluukku ja automaattivaihteet. Kerron huomenna lisää, jos jahka on jotain kerrottavaa :)

Alun pohjavireestä huolimatta ihan mukava merkintä vaihteeksi.