Mitäs mitäs, näin mersumiesten kesken…

Jaha, se päätty sitten se 3 vuoden autonetsintäprojekti kuin seinään (höhö), kun kävin tänään uhoiluni mukaisesti junakyydein Ylivieskassa, siellä heitin muutamat lenkit koeajon muodossa Mercedes Benz -merkkisellä henkilöautolla, ja olin sen verran vakuuttunut, että tinkaussota kesti 2 sekuntia ja sain tingattua hinnasta pois 50 euroa :D

Auto itsessään on pirteä 17-kesänen, aikanaan (2004) Saksan maalta Suomeen roudattu yksilö, joka tuntuu menneen nätisti katsastuksista läpi ja on päästöiltään vähäpäästöinen. Automaattinen vaihdeloota ja vakionopeudensäädin tulivat suoraan käyttöön ja niiden käytön oppi saman tien kun viiksestä väänsi, nyppäsi tai niplasi :)

Ajokokemus oli tosiaan sen verran vakuuttava, etteivät kosmeettiset ruostevauriot (3kpl) masentaneet. Katsellaan niitä sitten ensiviikon loppuna Iisalmessa, kun on immeisiä, ketkä niistä jotain tajuavatkin. Mun ei auta hirmusti siihen mennä raapimaan, että onkos tämä paha, ai ei ollu, mutta nyt on, doh! :D

Käväsen tuossa auringon laskiessa hieman pornompaan värilämpöön kuvailemassa ne pakolliset ”Mun eka auto <3” -kuvat ja pistän niitä sitten sosiaaliseen mediana (facebook ja irc) sekä tänne epäsosiaalisempaan (blog&art) niin saatte kaikki kuolata, että jaa tuommonen lousku ;-)

No vaan niin, nyt pääsee sitten Iisalmeen, kesämökille, Haaparantaan, Rukalle, minne nyt ikinä mieli tekeekään, suht nopeasti, suht mukavasti ja suht ripeästi.

Lievä reality check oli kun tosiaan neljän maissa olin Liminganportissa ja tuntia myöhemmin Oulussa (maltilla ajoin ja maisemareittiä, ei sieltä ole kuin se ~30km Ouluun)

Tämmöstä tänään, jotain muuta huomenna.