Kevättä ilmassa, limakalvot kovilla

Ne nenässä olevat limakalvot näes. Joka aamu on ilolla saanut herätä uuteen päivään punasolut rinnuksilla, kun nokka tursaa syystä jota tiedä en, mutta epäilen, kuivasta sisähuoneilmasta. Eikä se oo pakkasilla parantunu pihallakana – saapa nähdä nyt kun Foreca lupailee tulevalle viikolla max -5C pakkasia, muuten ollen lähempänä kuitenkin nollakelejä.

Kotikasvastukin on tuottanut tulosta, saan hiukset jo ponnarille täysin. Nopiaa ne kasvaa, hiukset, ku syö ja juo terveellisesti ja ulkoilee riittävästi. Tai no, kuten mun tapauksessa, kasvavat joka tapauksessa, vaikka söis ja jois mitä sattuu ja mähis sisällä suljettujen verhojen takana kuin mikäkin goblini 16h/vrk :)

Eilen pelailtiin Jannen luona Amiga500-pelejä vaihteeksi, jo perinteeksi muodostuneen nimikollektiivi Amiga Olympialaisten alla. Jussi ja Juha oli paikalla myös. Ensitöiksi ostettiin mässyä ja juomaa Raksilan sittarista, ja sitten tilattiin Corleonesta pitsat koko porukalle.

Meikän pitsa oli yllättävästi tosi palanut ja maistu enempi vähempi karsinogeeniltä kuin pitsalta, mutta kyllä se mahan täytti oikein. Kun on peltivatsa, niin voi syödä mitä vaan. Täytteinä toki rasvaset pepperonit ja tuliset halapenjot :)

Eskimo gamesissa kiroiltiin taas useampi hetki, on ehkä typerin peli koskaan, eli sitä on ihan pakko aina pelata, kun Amiga Olympialaiset järkätään :D Sitten pelailtiin myös Nintendon 8-bit emulaattorilla Battle Cityä ja Battletoadsia – molemmat hyviä, joten tehtiin sääntö, että kaikki Battle-alkuset pelit on aina hyviä (kuten Amigalla Battle Squadron).

Battletoads muuten yllätti monipuolisuudellaan, jostain syystä en oo pelannut sitä koskaan aiemmin – ehkä sen takia, että katoin joskus miten kaverilla ohjaimet lenteli seinään sen kanssa, vuonna -94 tms :D

Siitä sitten Jannen kanssa käveltiin illan päätteeksi keskustaan, josta allekirjoittanut hyppäsi taksilla kotio. Ei sitä enää jaksa, jos ei ihan pakko oo, toista päivää bilettää. Perjantaina näes käväsin Ykän pubilla Toppilassa kuuntelemassa muutamankin bändin rytistyksen, pääpaino kuitenkin kaverivetoisella Nurjasielu -bändillä. Ja makia keikaushan se oli, tottakai. Näki Niiloa ja Tiiaakin pitkästä aikaa :)

Tänään oli joku hamppi koittanut logata meikän fb-tunnareilla sisään facebookiin USA:n maalta, Atlantasta. Lukitsin sen yhteyden samantien ja vaihdoin salasanan tilalle entistä vittumaisemman salasanan, siinähän koittaa murtaa nyt.

Harmaan alueen peitossa on, mitä kautta tuonkaan salasanan oli saanut murrettua, kyseessä 16-merkkinen random-generaattorilla Strong-luokitettu salasana. Kahtellaan.

Tämmöstä tänne, pääsiäisen pikkupirulaiset jäi tänäkin vuonna ilman karkkeja, kun setä on passiivinen ja söi ite yöllä ostamansa salmiakit.