Tulevan kesän tulevat jutut

Pienimuotoisen pohdinnan päätteeksi varasin tulevalle kesälle festariliput Ilosaari rockiin :)

Toissa kesänä siellä pööpöilin ja kivaa oli, nyt osaa varata vaihtokamoillekin omat vaatepussinsa ja majoituksenkin suhteen olla valveutuneempi kuin edelliskerralla (yeah right!). Toivottavasti tulee mukava reissu.

Esiintyvistä artisteista on sen verran haisua, että kävin katselemassa ne joskus heti kun ilmestyivät nettiin (tammi- helmikuu?) mutten muista kuin herra Kilmisterin naaman ja senkin varmaan Facebookin fanisivun ikonin taustakuvan takia :)

Itsellä kesäloma alkaa näillä näkymin vasta heinäkuusta, joten on hyvä, että tuo Ilosaari-eventti sijoittuu kesäloman keskivaiheille. Mietin tässä juuri, että olisiko se varattava sitten lentoliput ennen vai jälkeen tuon Ilosaaren – viimeksi festareista toipumiseen meni nelisen päivää – ei vähiten rikki hinkkautuneiden kinttujen takia, kiitos vaan huteran pään ja abobasen ja sellaisten tykkänäinen unohtaminen matkasta, kun muutaman päivän hillu pääosin samoissa kamoissa sateessa ja hiessä. Tänä vuonna fiksummin (joopa joo!)

Matkakohdehan on tuttu-puttu, jos on seurannut-peurannut meikäläisen jahkaamista parin vuoden takaa, niin tua noi nii Kroatia. Dubrovnik näin lentokohteena, ja siitä sitten fiiliksen mukaan suunta jompaan kumpaan suuntaan, rannan myötäisesti.

Plitvicen kansallispuisto olis yhtenä vaihtoehtona, mutta saa nähdä, miten läskillä taittuu matka moisessa. Ja etenkin kun näillä näkymin reissu tapahtuu aivan loistavassa seurassa, yksin.

Noh, muutenhan itseään ei saa kämpältä potkittua ulos elämään, kuin potkimalla itsensä ulos elämään, eli alampa tsekkailla lentolippuja ja päivämääriä.

P.S. Nyt on ollut tosi nättejä talvipäiviä, jos kohta hivenen vilposia, mutta pakkasestahan sitä tykkää hellettä enempi, eikös vaan? :)