Hiihtoloman juttuja

Pöh, eipä ole hetkeen yksi viikko tuntunut näin pitkältä.

Kävin Iisalmessa porukoita moikkaamassa loman alkuosasta, tulin torstaina takaisin Ouluun. Porukoille kiikautettiin velipojan kanssa 32″ Sonyn telkkari ja ikivanhat meikäläisen kunnostamat kajarit. Kajarit oli 1:1 samaa sävyä kuin vierashuoneen muu kalustus, joten sinnepä ne sujahti osaksi sisustusta tosi nätisti. En tieten hoksannut koekuunnella niitä siellä, mutta pitää tässä joku kerta piuhoitella ne ja pistää vahvistimen kautta minikoneelle kiinni :)

DVD-soittimenkin vein telkkarin kylkiäisenä porukoille, ja siitä unehdin kotio kaukosäätimen.

Ulkoiltua tuli Iisalmessa, joskin aika rajoitetusti, kun meikäläisen maiharista repesi pohjan reikä, ja lunta tukki kaikessa yli nilkan syvyyksisessä etenemisessä monon sisään sukkelaan.

Kämpälle tulin aiottua nopsemmin sitten enempi vähempi senkin takia, ettei piha-aktiviteeteista tullut mitään. Täällä pelailin Crysis2:n läpi ja olen lueskellut miten pulttailisi kasaan isometrisen pelienginen JavaScriptin ja CSS3:n kanssa – aika laihoin tuloksin – teoria on hallussa, mutta en oo saanu vielä ajatuksia sen vertaa kasaan, että saisin demotettua itselleni ja lukuisille kiinnostuneille (hehe) immeisille sitä.

Ens perjantaina on töissä virkistäytymispäivä, lähdetään työporukalla Virpiniemeen ja siellä on ainakin lumikenkäilyä ja frisbeegolfia tarjolla, saunomista ja makkaranpaistoa unohtamatta. Pittää muistaa kameran akku ladata, Iisalmesta sain 4 kuvaa kunnes akku simahti :D

Tämmöstäpä tänne, tuntuu että sosiaalisessa mediassa valitetaan nyt kylmää kevättä, vaan näin sisätiloista tarkasteltuna, ihan tavalliselta maaliskuulta tuo minusta näyttää – ja uusien kenkien kanssa tuolla käppäillessä, ei se viima ja pakkanen mitenkään pahalta tuntunut.

Nyt teetä naamariin ja tekstieditori auki, jospa se isometrinen engine alkais muotoutua pikkuhiljaa – tai sitte kuuntelen vaan spotifystä randomilla biisejä ja varioin nykyistä koodia erilaiseksi. Saapi nähä.

MUOKKAUS: lisätty linkki pelienginen tuoreimpaan (12.3.2013) versioon – toimii täydellisesti vain Chromella ja Safarilla. Muilla paskemmin.