Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu…

Hmmh, huomasin, etten ole ehtinyt tännekään pistää mitään merkintää koko kuulta (pl. tämä!), joten korjattakoon asioiden laita nyt. Töissä on mennyt aika hyvin pitkälti, taas kurssi saatiin kunnialla loppuun ja huomenna alkaa uusi, joka sitten syökin aika tavalla kaiken meikän kaistan jouluun saakka.

Jouluunkin on tätä kirjoittaessa alle kuukausi aikaa, ei totisesti tunnu siltä. Tämän viikon perjantaina on Oamkin henkilökunnan pikkujoulut, perjantai menee hyvin pitkälti heti aamusta 10.00 alkavassa Showtime-tapahtumassa, jossa katsellaan läpi tämän vuoden satoa oppilastöiden tiimoilta. Aamu voi alkaa allekirjoittaneen osalta hieman aiemminkin, jos jalkaudun katselemaan pulsecheckiä tulevaan hankkeeseen liittyen..

7.12. on sitten erälleen eräs hauska tapahtuma, kauan kuuntelemani ja tykkäilemäni orkesteri tekee keikan Ouluun ja sitähän on pakko lähteä kuuntelemaan ja tanssahtelemaan sen rytmien myötä. Kyseessä Infected Mushroom -niminen psychedelic trancea askarteleva kokoonpano ja tapahtuman nimenä killuu Winter Renegade, tapahtumapaikkana Club Teatria, täällä Oulussa :)

12.12. on Snooker Timen pikkujoulut ja sopivasti sen jälkeen 13.12. Workshop videokuvaamisesta tämän hetkisen hankkeen järjestämänä. Pitää paussitella Snuun meininkejä sitten sopivasti, mutta aion kyllä käydä tsekkaamassa kantapaikkani, toisen olohuoneeni tämän vuotuiset pikkujoulut – aiemmatkin ovat osoittautuneet hyviksi miiteiksi, niin eiku vua.

Otsikko viittaa vähän semmoseen juttuun ku tuota ööh, on semmosta positiivista kitkaa ollu yhen tyttölapsen kanssa tässä ja saa nyt nähdä mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään. Sen verran juntturat persoonat on pyörittelemässä kuvioita osiltaan, että aika paljon on tullut väännettyä nyt suuntaan jos toiseenkin. Eipä tässä mikään kiire ole onneksi, kerkeepä tuota. Vääntää.

Mun pitäs kai käytännössä jo nukkua tällä hetkellä (04.15, ja herätys 06.30) – mutta nukuin enempi vähempi koko viikonlopun, niin nyt on taas vaihteeksi unirytmi kurilla. Sain tehtyä kurssialustukset ja koodailtua ajantappokoodia sen verran kuitenkin, että ei ole luovuuden vajetta päällä.

Tämmöstäpä tänne.. Odottelen veronpalautuksia, joita pitäs tulla reippahasti reilu tonni ja funtsin, että saisinpa jo tiskikoneen (varasin semmoisen jo, saan sen 10.12.) ja mietin että voisin ostaa Cajon -rummun, kun semmonen ui Musiikkikullaksen ikkunassa vastaan tuossa joku ehtoo kun sattu käppäilemään tuon em. tyttölapsen kanssa siitä ohite.

Tsäp!