Kesäkauden avajaiset ja ekat puistofestarit

Tiistaina oli taas aivan varkain koittanut Kesäkauden avajaiset 45-Specialissa ja siellähän on tapana ollu bongata kaikki tutut ihmiset entisistä opinahjoista, duuneista ja harrastuksista, samoin tänäkin vuonna. Tasan kasin maissa Kaarakaisen kanssa jo jonoteltiin sisälle ja Vitun Kova Ääni -nimisen orkesterin räppiäkin tuli kuunneltua useampi biisi. Ei nyt mikään uusi jeejee-super-ihq-bändi, mutta ei se paskaakaan ollut.

Awen kanssa juteltiin remakasta ja Kuopion komediafestareista ja koitin ratkoa Rubikin kuutiota, tuota ihmevempelettä joka on minua piinannut siitä saakka kun pentuna pääsin semmosta pyörittelemään. En saanut siitä yhtäkään sivua ratkaistua nyt. Ärsyttävä primitiivikuutio.

Alakerrassa olis ollut mahikset tanssahdellakin, mutta ei huvittanut, joten istuksin pääasiassa pöydässä ja juttelin tuttujen kanssa.

Keskiviikkona käytiin Astan kanssa Stockmannilla hakemassa salaatit ja muutama puistojuoma, kun suuntana oli Banana Unplugged ulkoilmafestari Sonnisaaressa. Asta otti pari pikkusalaattia ja minä en tiennyt niistä annoskoo’ista mitään, asta sano että se ykkönen on liian pieni, että ota kolmonen, myyjä sanoi että vitonen on isoin, joten otin nelosen. Kympin salaatti, hinta vähän yllätti, mutta oli se kyllä sitten hyvääkin.

Sivuhuomio: funtsin tässä kohtaa kirjoittelua, ostinko jotain muutakin ja hoksasin että idätettyjä mung-pavun ituja, ja että söinkös minä ne eilen –> en, olivat edelleen laukussa. Aavistuksen lämpimiä ovat, mutta muuten maistuvat edelleen kesältä. Kannattaa kirjotella blogia, näemmä.

Festarit oli pääasiassa vaan istumista, juttelemista ja kattelua, kun Nona virkkasi(?) semmosta pitsilettua sinisestä langasta. Asta oikoluki Nonalle ohjeita, että mitä ja montako silmukkaa ja mystisiä riimuja 6+2, 4+6 jne. Mitään varsinaista musa-aktia en hoksannut Bananasta, joskin jotain puurumpuja hipit paukuttivat. Ja minä välillä Kaossilatoria.

Huomenna pitää vielä mutka käydä OAMK:lla varmistelemassa tietoja ja sittenpä on taas viikonloppu ja en tiiä. Tivolissa oli tarkotus että Hannun ja Ainon kanssa käydä ehkä lauantaina, jos sää sallii. Maailmanpyörässä haluan käydä, kuvia ottaa ja jännätä tuleeko se kiikkuva katiska alas jos sitä heiluttaa siellä ylhäällä :D