Tätäkö se kesä on?

Eilen oli rehellisesti semmonen ensimmäinen oikea kesäpäivä. Lämmintä +18C ja aurinkoista. Alotin päivän heräämällä neljältä, kun ei enää vaan saanut unta. Kattelin Youtubesta Onnen maa -elokuvan (jonka joku sinne oli upannut tekijänoikeusrikkeestä huolimatta) ja kävin puolen päivän maissa kirjoittelemassa nimen alle tuntiaika-arvioihin OAMK:lla, tulevalla työnantajallani.

Siitä sitten ilosena ajelin fillarilla keskustaan, kävin Anttilassa tekemässä näennäisen turhan reissun elektroniikkaosastolla, ja kävin sitten ruokaosastolta etsimässä maito-mangojuomaa, jollaista muistan pari kesää sitten tykänneeni juoda helteillä. Ei löytynyt, joten ostin sitten loppuviimein Mango-smoothien ja puoli litraa natrium-vissyä (kun on taas kolottanut niveliä).

Meinasin ensin, että ostan jonkun kirjan joko Akateemisesta tai Suomalaisesta, ja menen lukemaan sitä puistoon, mutta hoksin ettei ole lukulasit mukana, enkä jaksanut niitä lähteä erikseen hakemaan (ja ajattelin, että jos haen lukulasit, niin voin hyllystä ottaa jonkun kirjan, joten kirjan ostaminen kaupungilta olisi turhaa). Näin se meikäläisen ajatusmaailma menee, dorkaltahan se vaikuttaa itestäkin tätä järkeilyä tässä ruudulta lukea :D

Kiikeliin päädyin sitten jahkailujen myötä, mietin että olisin käynyt ostamassa torilta käristettyjä muikkuja uusilla potuilla, mutta siinä sattu olemaan ruuhkaa sitten sen verran että menin vain vissysmoothieni kanssa Kiikelin rantaan. Siinä sitten rannalla istuessa funtsin että jo on äkäsiä hyttysiä kun alkoi selkää poltella, hätistelin kuvitellussa paikassa pörrääviä itikoita tiehänsä ja koitin soitella ihmisille, kiinnostaisko liittyä meikän seuraan rannalla istuskelun merkeissä.

No, eihän ne hyttysiä sitten olleet, vaan olin tällännyt perseeni polttomuurahaisten pesän huudeille ja selkä täynnä vihaisia muurahaisia, nyt on selkä ilosilla kovilla pateilla, jotka märkii. Että jeejee :D

Lisäksi sain näemmä auringossa poltettua jalat, kädet ja naaman. Rantojen mies -look päivässä. Illalla hyttyset söi vielä polvet. Jostain syystä ne diggasi meikäläisessä ainoastaan palaneista polvista, muut kohdat sai olla rauhassa. Enimmillään laskin että oli 18 hyttystä oikeassa polvessa veribileissä.

Että tervetuloa kesä, sinua tässä jo kaivattiinkin talven pakkasessa ja … ei.