Pohjoista pallon tallausta

Käväsin viime torstaina aika impulsiivisesti (ainakin minulle) päätetyn ehdotuksen ja pikaisen pohdinnan jälkeen pyrähtämässä Lapin tienoilla, Sallan kunnassa, Hautakylässä.

Idea tuli Astalta, jonka kanssa on tullut parisen viikkoa pyörittyä nyt :) Kaiken näköstä jännää pääsi tekemään, mm. haravoimaan pihaa, kantamaan vettä saunalle, kuorimaan pottuja ennen keittämistä (what magic!) ja käymään salaa paikallisessa lähibaarissa.

Mukavan oloinen, joskin keski-iältään reilusti +60 -paikalta vaikutti Hautakylä. Ihmiset oli ystävällisiä ja auttavaisia. Ite vaan kädet taskussa tuli nuilotettua ku en oo tottunu moiseen avarasydämisyyteen :/

Ehkä ens kerralla uskaltaudun jo ratinkin taakse, nytkin olis ollut enemmän kuin mahdollista, mutta kun oli kiire, ja minä oon huono ajamaan rajotusten vastaisesti (siis siten, etten pudottelisi sataa neljääkymppiä automaattikameraan) niin en vaan uskaltanut ruveta ajelemaan.

Poroja oli paluumatkalla tiellä tasan nolla, perse edellä tielle tähtäilemässä pari. Supikoira tai joku muu tumma nisäkkään kuvatus bongattiin aika lailla heti lähtökuopissa, mysteeriksi jäi, mikä se loppuunsa oli. Metsä nieli sen, joten hällä väli.

Aurinkolasit ostin, ja punaisen pyyhkeen unohdin, vaakakupit lienevät Matrixin mittareilla mitattuna tasoissa. :D

Tälle viikolle ei oikeastaan ole sen suurempia taskeja: työtodistukset pitää kasailla ja toimittaa tulevalle työnantajalle ja perjantaina olis Prometheus-leffan ensi-ilta (sitä onkin odotettu!) ja lauantaina Pyhiksen läksiäiset 45-Special -baarissa.

Alunperin mietin, että olisin mennyt Iisalmeen nyt viikonlopuksi, mutta kun nuo säät taas näyttää tommosta typerää huhtikuuta vaikka perjantaina alkaa kesäkuu (+9C kesäkuussa!) niin säästelen mieluummin Iisalmi-visiitit sinne kun on oikeasti lämmintä.

Tämmöstä hauskaa ja toimintarikasta tänne. Kiitos ja hei taas seuraavaan kertaan :)/

LISÄYS: heitin talviturkin 25.5.2012 \o/