Leffakimara

Mitä sitä työttömänä ollessa voisi tehdä? Paitsi hakea töitä, sen ohella siis?

Mennä leffaan!

Finnkinolla meni koko eilinen päivä, alotin turneen hakemalla varatut liput Finnkinolta ja siitä Fratelliin syömään salaattikebab. Yhden maissa starttasi kotimainen jalkapallo(kannatus)elokuva Kulman pojat, sen jälkeen Mission Impossible: Ghost Protocol, joka seurasi Chronicle ja viimeisenä pohjalla John Carter 3d.

Oikein mainio leffakimara oli, Chroniclen ja John Carterin välillä kävin loggaamassa itteni foursquarella Snuuhun ja höpöttelin Hömpän ja Vilperin kanssa niitä näitä ja nautiskelin yhden keskiketterän oluen.

Tuomiot leffoista: Kulman pojat oli oikein hyvä kotimainen, dynaaminen ja alatyylinen hyvänmielen elokuva. Mission impossibru oli ihan hirveetä sontaa, ei oikein kiinnostanut. Chroniclessa oli potentiaalia, muttei se oikein sekään kantanut sitten. Todella outo loppuratkaisu. John Carter olikin sitten todellinen trailerinsa lunastaja, eeppistä mättöä, oivaa tarinankerrontaa ja jumalainen lopputwisti. Tykkäsin.

Ja nyt jos joku pahoittaa mielensä, että kyllä sitä nyt työttömänä on aikaa ja varaa käydä pitkin päivää leffassa, niin kuluttelin jemmaan jääneitä kulttuuriseteleitä ja super-päivänä, jolloin leffat ovat jo muutenkin 50% täydestä hinnastaan. Maksoin siis 25% täysistä tikettien hinnoista, eli 12.5e / 4 leffaa isolla kuvalla ja muhkealla äänellä hyvissä penkeissä. Ei paha!

Ja mitä tulee ajankäyttöön, niin olisiko se ollut parempi sitten istua kotona irkin ja netin ääressä? Ei.