Itsesuojeluvaisto 0

 

Ihmettelin tuossa semmosta hommaa, kun pahan olon aaltoilu vain jatkui ja jatkui, vaikka varsinaisen krapulan oireet olivatkin jo aikaa sitten kadonneet. Päädyin sitten kipuilevien paikkojen ja parin summittaisen konstruktion kautta sellaiseen päätelmään, jotta on tullut heitettyä päissään katolleen jäällä tahi muussa liukkaassa paikassa. Fiksumpi tottakai menisi jonottelemaan ja kuulemaan lääkärisedänhenkilön saarnan ja lopputuleman, jotta tarkkaile tilannetta ja tule sitten uudestaan jos ei ala helpottaa. On meinaan lennelty aiemminkin. Turhankin monesti, muttei näemmä vielä riittävästi.

Yksi vaihtoehto tietysti olisi, että joisi vähemmän, tai kävelisi varovaisemmin, mutta koska näitä molempia on suhteellisen hankala ennakoida ennen kuin juuri kuin ne tapahtuvat, niiden ennakointi on … no, kutakuinkin mahdotonta.

No vaan joo, olo on ollut jo puolen päivää ihan normaali, ajatus juoksee omia salaisia reittejään kuin rasvattu ankerias lohiportaissa ja venyttelykin onnistuu, mikään ei ole rikki särki ja ainoa mitä on kulunut liikaa, on no, ehkä maksan ohella raha.

Aloitin lueskelemaan uutta kirjaa, ”Vielä eräs asia…”, joka jatkaa Douglas Adamsin aloittamaa maailman ainoaa(?) viisiosaista trilogiaa, nyt tosin Eoin Colferin kynää pitkin. Ihan samanlaista ajatustrippailua tuo tuntuu olevan kuin raato-Adamsinkin kirjat, jos kohta hieman nykyaikaistettua (ja miksei olisi, onhan se kirjoitettu aika vasta).

Huikeat 89 sivua olen lukenut vasta, eikä tarinakaan oikein ole vielä alkanut johdantoa kummemmin, mutta aion silti tuota lukea. Mitäpä tässä on muutakaan tekemistä.

Töitä olen haeskellut, tuloksetta. Ei niitä oikein ole, sellaisia mitä osaisi tehdä. Veikkaan että joku puhelinmyynti varmasti onnistuisi, mutta saattaa hermo karata sen verran äkäseen semmoisessa työssä, että mieluummin sitten istun kotona tekemättä mitään kuin puhun paskaa, ja häiritsen ihmisiä virastoaikana. Sama puhua sitä paskaa tänne blogiin, täällä se ainakin virtuaalisesti ajateltuna häiritsee vain minua. Kommenteista päätellen näitä ei pahemmin lue kukaan.

Tai ainakaan kommentoi.

Saavutuksista (päissään toikkaroinnin lisäksi) ehkä tämmösiä:

  1. Kävin taas esiintymässä lavalla standup-komiikan merkeissä viime viikon tiistaina, ehkä menen vastakin
  2. Sain säädettyä Kaossilator Pron olemaan särkemättä, kun sitä Reaper.fm-softalla nauhoittaa (jipii!)
  3. Ostin uuden puhelimen, ja tähän liittyen pitäisi käydä vaihtamassa liittymä kiinteähintaiseen dataan.
  4. Oon pessyt hampaita aamuin illoin (kirjoitan tämän siksi, kö joskus meni pitkiäki aikoja, etten pessy)
  5. Jätin viiksien ajamisen taas vähemmälle, kö haluan näyttää työttömältä hipiltä.

Tämmösiä.