Kuminäppis ja metallikamera

Tööt. Edellisestä merkinnästä on jo vierähtänyt tovi jos toinenkin. Tällä aikaa on kerennyt tapahtua vaikka ja mitä, mm. viime perjantaina tapahtui. Tapahtui nimittäin sellaista, että oltiin firman tyyppien kanssa Toton keikalla pesäpallostadionilla ja sen jälkeen Mikon ja Enayetin kanssa Amarillossa nauttimassa tequilasta ja wanhoista ysäriteknokappaleista. Lauantaina en jaksanut poistua kämpältä minnekään, kun ei ollut sellainen fiilis. Sunnuntainkin luumuilin Suvin kanssa kämpällä, karkkia tosin taidettiin käydä hakemassa 11 eurolla kahteen säkkiin. Parin kiloa kompiaisia siis. :P

Viime viikolla pistin tilauksen vetämään halvathinnat.fi :lle ja sainkin tavarat eilissä päivänä sieltä hyvässä kunnossa kotiovelleni. Tai Suvi ne kuittasi vastaanotetuksi; sille minä pääasiassa sieltä akun ja laturin tilasin sen uuteen Samsungin puhelimeen. Itelle piti samalla tilata jotain, joten tilasin violetin kumisen, rullalle rullattavan näppäimistön ja webkameran. Webkameraa tuli odotettua kuola suupielistä tippuen, jotta jahka se tulee, pääsisin soodailemaan flash-aplikaatioita liikkeen tunnistuksen tiimoilta. Tättärärää, eipä päässyt Ruottis soodailemaan, kas kun tuo kameran piru asenteli jonkun wdm-ajurinsa digitv:n päälle ja digitv rampautui; ei sinänsä, eipä toiminut kamera live messengerissä saati omatekemässä flash-kikkulassakaan. Ärräpäiden ärräpää.

Ollaan tässä asuntoilmoituksia taas vaihteeksi selailtu Suvin kanssa. Ei silleen vakavasti, mutta valmistautuen ehkä tulevaan mahdollisuuteen, että osaa oikean kämpän kohdalle tullessa toimia kuten kuuluu, eikä mene niin häsläämiseksi se heti, homma. Jahka nyt saan fillarin etukumin korjattua (kyllä, pamautin sen paskaksi viikko huoltorempan jälkeen jonkun perkeleen rikkomaan lasipulloon pitsanhakureissulla), ajateltiin että sunnuntaina voisi käydä katsomassa yleisen ajankulun hengessä yhden asunnon esittelyn. Se kämppä olisi aika unelma. Omaa tonttia 550 neliötä ja asuinpinta-alaa talossa joku vajaa sata neliötä. Omakotitalo. Vuokratontilla, mutta vuokra vuodessa alle satasen. Huoneita 3 ja varastohuone, oma sauna ja iso autotalli.

Vaikka tämä kaikki onkin puhtaasti vielä fantasiaa, kävi jo mielessä miten autotalliin voisi askarrella vaikka ja sun mitä jännää, kas kun kummallakaan meistä ei tuota autoa ole. Ja jos joskus sitten onkin, niin sitten autotallin voisi pyhittää sille. Niin.

Ei sillä, tämä nykyinen kerrostaloasuntokin on ihan unelma. Töihin on matkaa itsellä vajaa sata metriä ja palvelut lähellä. Lapsia kun ei ole, eikä toivottavasti tulekaan (krhm :x) niin hyvin tässä on mahtunut otallehtimaan tuon naikkosen kanssa. Sauna vain puuttuu. Noh, katellaanpa mitä tästä alustavasta asuntoesittelyjutusta kehkeytyy. Kuitenkin käy niin, että viikon päästä sitä on nöyränä pankissa tukka sliipattuna (jos tällainen sänki taipuu vielä sellaiseen) että mitenkäs olis pienet 20 vuoden lainat, oi pliiiiis.

Pistänpä tähän vielä kuvat noista härpättimistä, jotka tuli ostettua:

Nyt kelpaa ryynätä ja kusta ja paskoa näppikselle. Kuten on ollut monesti tapana ;PIsoveli valvoo, metallisen silmänsä takaa irvistellen.