Työkkärin työnhakuinfo ja human revolution

Piti sitten käydä työnvälitystoimiston järkkäämässä, ah niin imponoivassa, työnhakuinfossa vaihteeksi. Tämä oli kuulema eri kuin sen 2008 käymäni info. Ihan sama se oli. Entistä sekavammiksi olivat vain sivut sisältöineen muuttuneet ja tärkein sanoma infossa oli, että asioikaa netitse, älkää tulko tänne kuin äärimmäisessä hädässä.

Semmosta se on, pankkitunnuksilla kätevästi kattomaan että millon pitää seuraavan kerran käydä siellä. Kätevää.

Sitten kävin Mäkdonaldsilla syömässä ja sain järkytettyä 3 viikkoa vesi + makaronilinjalla ollutta masuani sen verran, että hirmuset vääntelyt alko illemmalla. Mutta maistupa euron juustot hyvältä. Ai että, gourmet.

Sitten kävin Sun Koru -nimisessä koruliikkeessä kysymässä löytyiskö meikäläisen nakkeihin sopivia sormuksia, ja no ei, kun on nämä nakit aika paksua tekoa. Ehdottelivat, että kävisin Glitter -nimisessä paikassa kattomassa, ja Glitterin ovella hoksin että joku pikkutyttöjen rihkamaliike, tuntui lähinnä vittuilulta se neuvo mennä sinne. Jatkan etsimistä internetistä. Saatana.

Seuraava pitstop oli Gamestopissa, jossa oli vaihteeksi tosi söpö mimmi myymässä pelejä ja turisemassa smalltalkia lumentulosta. Kyselin Deus Ex 3 – Human revolutionin perään ja sopuisaan 14.95e hintaan sitä vielä yksi kappale hyllystä löytyikin.

Jäin siinä vähän suustani kiinni, kun paljastui että se mimmi ihan oikeasti tiesi siitä pelistä ja oli pelannut aiempiakin osia. Yhteistuumin ylistettiin ykkönen parhaaksi, kakkosta haukuttiin kilpaa ja sitten kuuntelin ilahtuneena, että tämä kolmonen pärjää hyvin ykköselle.

Tyttönen vielä sanoi, että jos peli kaikesta suitsutuksesta huolimatta on paska, niin saan käydä haukkumassa naamatusten liikkeessä. Elämme jännittäviä aikoja. :P

Huomenna olis ollut joku entisen duunimestan järkkäämä imagonkiillotustapahtuma, jossa entisiä firmalaisia sparrataan työnhakuun (miksi kaikki luulee, ettei kerran työtä saaneet enää osaisi hakea uusia!?), mutta olin sen verran koomassa eilen puheluiden saapuessa luuriini, että missasin alkamisajankohdat ja täten en oo menossa. Kun ei ne ihan hirmuti niinku kiinnosta, jos sei se pohjavire vielä välittynyt rivien välistä…

Yksi työnhaku on vetämässä ja siitä pitäisi tämän viikon aikana lie tulla selvyys, että mitäs.

Mitään taktista irrottautumista arjesta en sinällään ole keksinyt. En ole löytänyt mitään miellyttävää matkakohdetta tai uutta harrastusta, aika tavalla kämpällä istuksiessa on arkipäivät menneet ja viikonloput sitten kavereiden kanssa oluen merkeissä maailmaa parantaen. Jotain tytönkutaleitakin on käynyt ihastelemassa leffoja videotykin heijastamina, mutta ovat sittemin kadonneet, kuka mistäkin syystä.

Tämmönen perusmerkintä, niinku aina :)