Muutoksia

Möy, tänään on tarkoitus bussikyyditä itseni Iisalmeen porukoita moikkaamaan. Ei ole sitten kesän taas vaihteeksi siellä päin pahemmin tullut käytyä, joten onhan tuo jo korkea aika.

Hammaslääkärissä kävin 12 vuoden tauon jälkeen kuulemassa, että ompas kovaa matskua hampaat. 8 alkavaa reikää sieltä löytyi ja hammaskivet poistellaan 28.11. kun aiempi varausaika peruuntui viime tiistaina. Hyvä saada legot kondikseen, vaikkei mihinkään koskekaan – vielä. Samalla vipuvoimalla kävin optikolla, kas kun voitin nettioptikolta 60 euron arvoisen edun tavan rilleihin. Uudet klasit on nytten tilauksessa, ja tullenevat perille ensi- tai seuraavalla viikolla. Nyt kun olen poissa tämän huomisesta alkavan viikon, niin ollenevat perillä sitten kuhne pääsen takaisin Oulun puoleen.

Autoja on tullut katseltua nyt vuoden päivät ja siitä sen verran että tiedustelu ja alustava varaus on nyt laitettu menemään, tasan semmoisesta autosta kuin haluan, ilman mitään kompromisseja ominaisuuksien tahi värityksen saralla. Uusihan se ei ole, mutta välttää tämmöselle rymypetterille.

Perjantaina oli firman pikkujoulut ja penseän alkusuhtautumisen jälkeenhän siellä oli oikein mainio meininki. Viinaa, hyvää ruokaa ja standupia niin lähti viimeinenkin epäily pois ja kun pääsi juttelemaan vielä 2 vuoden aikana tutuksi tulleiden naamojen kanssa niin mikäpä siinä. Kympin maissa purkauduttiin ulos bilepaikalta Pikisaaren Arkkitehtikillan talolta kohti keskustaa, muut taisivat ajoittua Petrellin saluunaan tahi Karaokebaariin, itse käpöttelin numerobaariin. Illasta ei sen suuremmin ole muistoja, taisi pikkujoulukonjakit hurahtaa liikkeelle siinä ulkoilmassa kävellessä.

03.12. lähtien olen virallisesti työtön, eli sitten pitänee käydä työkkärissä ilmoittautumassa, jotta saavat töitä tunkea sitten riemulla minulle päin. Jo vain…

Kitarankin menin, ruojake, ostamaan tuossa kaverilta ja virittelin sen jo vahvistimeenkin kiinni, mutten ole ”ennättänyt” sen ihmeempiä sillä vielä opetella soittamaan, mutta nythän tuota aikaa on, ja silläpä sen ostinkin. Voi luritella ballaadeja niille lukuisille naisystäväkanditaateille ja yksinäisyydessä soitella doomin tunnareita. Tai Radiohead-tunnelmointia, kuten tähän asti, Kaossilator Pron kautta :D

Tarttisi hakea autopaikan tolpan avain jossain vaiheessa, senminkin jos sen auton nyt vihdoin saisin sitä paikkaa majoittamaan. Pääsisi sitten huristelemaan milloin nappaa, eikä silloin kun julkiset menevät. Jos nyt menevät ylipäätään milloinkaan.

Tämmöstä, vielä ei työttömyys vituta. Unirytmi on kyllä mennyt mutkalle (06:39 eikä väsytä) vaan kerkeäähän tuota bussissa nukkumaan. Täältä tähän, kattelis vielä The Big Bang Theorya muutaman jakson ja täydentäis repun pakkaamista…