Pyörällä päästään

Kävin kyselemässä, mitä se maksaisi tuon kolarissa rähjääntyneen munamankelin paikkaaminen ja osien uusiminen, niin hinta-arvio asettui sinne 700 örön tuntumiin töineen. Päätin että ompi järkevämpää ostaa siis uusi, jos 499 öröllä lähtisi mukava fillari. Ja lähtisihän se. Ostan kun tiiän tuon kintun voinnin, perjantaina se silvotaan atomeiksi, sulatellaan ja höyrystetään ja kursitaan kokoon kuin Ikarosta ammoin ei.

Mitäs sitä, niin Ilosaari-rockiin ostin lipun, kun varmistui että varaus Rotos Ry:n bussikyydistä oli astunut voimaan, joten makselempa bussikyydinkin tässä illan korvilla.

Ensimmäisen opintolainan viimeinen erä erääntyy maksettavaksi tänään, jostain syystä se pitää vissiinkin niin maksaa erillisesti omalla tositteellaan, ettei mennytkään suoraveloituksella kuten osalyhennykset ja korot aiemmin. Vammasta,vaan samapa tuo. Oo niinku kiire mihinkään.

Tiedot YT-neuvottelujen tuloksista ja siitä, saako allekirjoittanut fudua äässiin, saa sittenkin vasta 28.6. vaikka ensitieto viime perjantaina vihjaili, että jo 21.6. Samapa tuo, se niin päivällensä ole.

Muutenhan tässä mennee kerrankin ihan mukavasti. Juhannukseksi on tekemistä, vaan enpä kerro mitä. Ja nyt viikonloppuna veli tulee meikäläisen tarkkailijaksi yön yli leikkauksen jälkeen, etten ala vuotaa litratolkulla punasoluja tai hourailla joutavia selvästä päästä, ja samalla aateltiin hirttää tuo 100″ valkokangas vaihteeksi kattoon, että voi katella leffoja sitten niin kö aattelin alunperinki. Isolta ruudulta, tahippan kankaalta. Kun on kovin mukavaa sellainen.

Nyt oon tässä ootellessa katellut tältä 26″ työnäytöltä ja ihan kivastihan se tämäkin taipuu sinkun verkkokalvoille, vaikka tahtoiskin köllöllään kahtella sängystä käsin, niin eipä tuota kuvan ”pienuutta” niin karsasta siinäkään.

Viime viikolla tuli lekoteltua puistossa kavereiden kanssa illat ja perjantaina töikavereiden kanssa Ytyän mökillä firman eikesäjuhlissa. Mölökkyä heiteltiin ja uumoiltiin saunaan menosta, josta kuitenkin myöhästyin kun luulin että saunotaan aamutunneille asti mutta jo kahdeltatoista lyötiin ovea säppiin että hus kaupunkiin jatkamaan sitä juopottelua.

Karin kanssa oli alustavasti puhetta että lähdettäisiin Heinäkuun korvilla Kroatia-Romania akselille reissaamaan, ja muistelempa että sitten lauantaina Sampokin oli moisesta tripistä kiinnostunut. Suapi nähä, mitenkä tämä kinttu. Se pitäs ajottaa siihen heinäkuun alkuun sitten jotenkin, kun toiseksi viimenen viikonloppu on tuo edellä mainittu Ilosaari Rock.

Ilosaari Rockista vielä, että onpa jännä fiilis lähteä semmoselle festarille, jossa pitää yöpyä telttakylässä tahi muuten mutkalla-päissään jossain teiniradalla. Mutta kaipa tuo on jo hyvä aika kokea sellainenkin, kun juhannuksena pyörähtää ikämittari 31. ikävuoden kohdalle. Ja monella meikän ikäsellä tuntuu olevan jo muksuja ja / tai vähintään vittumainen akka, joka ei moiselle festarille päästäisi, niin pitääpä nauttia täysin palkein tästä vapaudesta ja auvosta, kun vielä toistaiseksi sinkkuna mennään.

Ohan tässä menty tosin taas jo kaks vuotta; muistelen, että edellisestä edeltäneen suhteen jälkeen kriittiseen massaan pääsin 2 vuoden kohdalla, että eiköhän se tässä taas kohtsillään ala tuo vastakkaisen sukupuolen kanssa käyty lähempi kanssakäyminen kiinnostaa taas. Ja semmonen runollisesti ilmaistuna hellempikin tuokiointi.

Tai sitten ostan tiskikoneen.