Reissusuunnitelmia

Oon koittanut tässä miettiä, mitä tekis kesälomalla. Yrittänyt semmosta mukavaa tekemistä keksiä, ja taisin tänään sen vihdoin keksiä.

Kroatia.

Sinne minä tahdoin jo muutama vuosi sitten, ja nythän sinne voi mennä. Tavallaan vois sanoa, että ajatus tuli jo pari viikkoa sitten, kun törötin bussipysäkillä ja ihmettelin, mikä hemmetin paikka on Split. Siinä dösäständillä oli semmonen mainos, jossa oli että 110e / menopaluu hki – split -hki.

Niin se on siellä Kroatiassa se Split. Mutta se on kuulema tylsä paikka, kattelen Dubrovnikia, ja mietin oonko reissussa 2 vai 3 viikkoa. Mukavasti tuolla tuntuu olevan kaupunki-, vuoristo- ja rantakohteita, joten siinä parissakin viikossa ehtinee kivasti pogoilla maastosta toiseen.

Pitää ruveta läräämään viikonloppuna, minkälainen maa tuo nyt loppuunsa on, ja laskea matkabudjettia.

Viikonloppuna siksi, että ajattelin perjantaina käydä pötköttelemässä skalpellin alla, kun ei tuo kinttu kolarin jäljiltä ole normaaliksi palannut, vaan jänteessä ja polven sisäsyrjässä on edelleen kummittelemassa nyrkin kokoinen verihyytymä, joka turvottaa kinttua ja rajottaa kyykkyhyppyjä (testasin). Että perjantaina sinne sitten.

Kinttu auki ja veri helvettiin ja tikit paikalleen.