Tuikku murheeseen

Eli siivoilin viime viikonlopun kämppää ja järjestelin kamoja paremmin ja funktionaalisemmin pitkin mittavaa residenssiäni. Eilen sain aikaiseksi ostaa pikkutöpselin, ja yhdistää sen lankalamppuun, jonka erälleen ostin Clas Ohlsonilta jokusia viikkoja sitten ihan Jaskana. Jostain syystä silmien on hankala tottua tuohon energiasäästölamppujen tuottamaan valoon, joten kirjoitusvirheitä tulee jos koittaa katsella mitä kirjoittaa (näppäimistöltä siis), joten parempi koettaa kirjoittaa sormituntumalta. True nerd-force :)

Olen tässä katsellut autoja ja konsultoinut töikavereilta, mitä yhden auton ylläpito apaut kustantaisi ja mitä vastuita se tuo tullessaan. Eipä oikeastaan mitään sellaista, mistä en suoriutuisi. Autopaikkaa pitäs alkaa varailemaan, ehkä ensi kuussa. Parin kuukauden jonotus ja 15e / kk autopaikasta (joka on kyllä mielestäni halpa!) ja eikä ole mitään autoa sillä tavalla hollilla. Malli on kuitenkin tarkentunut sen verran, että pikkuautokin saa olla, kun sillä pääasiassa yksinäni hurjastelen. Jos ei sitten Kaarakaista huvita jakaa kyytejä Iisalmeen tulevuudessa.

Audi A3 on semmonen eniten mieltä lämmittävä noista mitä on tullut katseltua, tämän vuosituhannen mallia. Kasko näemmä maksaisi tuollaiselle bensakoneelliselle mallille apaut 550e / v. mikä sai minut harkitsemaan osakaskoa, joka sellainenkin on vaihtoehto, ja huokeampi. Lähinnä siihen ei kuulu omat törttöilyt, mitä autolle kävisi, mutta en oikein usko, että niihin panostaminen muutaman tonnin autossa on loppupeleissä olennaista. Saa nyt nähdä, katselen mitä vakuutusyhtiö tarjoaa, kun sen aika on.

Auton värille on se ja sama, kunhan se on musta tai punainen :) ABS-jarrut, lohkolämmitin ja automaattinen ilmastointi myös minimissään; vakionopeudensäädin ja ajotietokone ekstroina. Uksin puksin, että takapenkit kääntämällä tuolla pökömallin Audillakin saisi roudattua ne olennaisimmat, eli kaljakoreja kesämökille jahka sellaisen omistan joskus ja koiraa tai vaimoa (tai ehkä molempia?) jos niikseen äityy vielä vanhoilla päivillään yksilahkeisten suosioon.

Poliisilaitokselta tuli tänään kirjallinen huomautus ja tuomitsemattajättämispäätös, koska vaaransin vain oman liikenneturvallisuuteni jäädessäni taksin alle. Olis varmaan tullut sakkoja, jos olisin kuollut. Että hyvä näin.

Jatkan tässä kirjoitusvirheiden täyttämää ideointiani toisten sovellusten parissa nyt, katosta roikkuvan sähkötuikun alla :)