Kintun kuulumisia ja muutakin.

Möy.

Kinttu on parantunut aika hitaasti, verimölli juilii ikävästi jänteessä kiinni ja tympeästi hankaloittaa pitkien istumissessioiden jälkeen liikkeellelähtöä, mutta unohtuu onneksi nopsaan kun vauhtiin pääsee. Tänään kesti jo tanssahdella Nelivitosen tanssilattialla Prodigyn ”No good”:in tahdissa. Oli mukavasti tuttuja liikenteessä ja pelottavan pitkiä mimmejä tuli kanssa vastaan enempi ku yleensä. Tuomaksen ja Hennan tupareista spinnattiin takseilla keskustaan ja moikkasin Sussua ja Maijaakin muun poppoon ohella numerossa, ja Anskua alakerrassa.

Jukka Takalon keikasta ehdin kuulla Suomirokkia ja viimeisen biisin, jonka nimeä en kylläkään enää muista. Yhdestä naisesta, joka kaataa maailman, siinä kuitenkin laulettiin. Ja sitten Sunis tuli tökkimään, että helvetin ruottis, nää tulitki tänne, ku aiemmin illalla dissasin facebookissa Takaloa rasittavaksi äijäksi. Lähinnä sen homo-jollotuksen takia; ei mitään hölökohtaista ole sitä käkkäräpäätä kohtaan muuten.

Samassa kusiputkassakin erehdyin käymään kun Takalo pissaili menemään naapuripisuaarissa. :p

Jalasta vielä sen verran, että kannattaa olla kotivakuutus. Omavastuuosuus vastuuvahinkovakuutuksessa on 150e, jolle toki olisi keksinyt sillekin parempaakin käyttöä, mutta se on silti murto-osa siitä 2 000 eurosta, jota taksiyritys minulta alun alkujaan vaati. If vakuutusyhtiö neuvottelee sitten meikän puolesta taksiyrittäjän kanssa mitä korvataaan, ja miten paljon, eikä siinä pitäisi olla sen ihmeempää draamaa enää.

Kotiteatteririntamalta sen verran, että HDMI-HDMI -piuha pitäisi hakea postista ja töikaveri aiko kiikutella Ikeasta muutaman Lack-piiloruuvihyllykön meikälle (Kiitos, Pekka!) ja sittenpä alkaisi kotiteatteri olla aikasta redi. Päädyin ostamaan Lapstoresta 100″ valkokankaan (Elite series, gain 1.1, 16:9 kuvasuhteella) ja tuo tykki tosiaan on pari vuotta vanha Sanyo PLV-Z700, joka ainakin ensitestien perusteella vaikuttaisi pätevältä kamppeelta. Hyvin tuli käytettyä veronpalautukset tänävuonna :)

Naisrintamalla ei ole tapahtunut mullistavia, paitti että hiljasta on ollut. Viikolla ei jaksa töijuttuja kummempia tehdä, järjestään joka päivä on tullut torkuttua töiden jälkeen olkkarissa musiikkia kuunnellen TV-tuolissa viltin alla ja eipä ole oikein muulle riittänyt energioita. Viikonlopput on menneet kavereita tavatessa oluttuopposten äärellä, mutta eipä tuolla talvella oikein muuta keinoa ole poistua kämpästä sosialisoitumaan tuttujen kanssa. Kesällä voi hyvin istua selvinpäin puistossa kaossilatoria näpläten, talvella jäätyy perse ja tulee kusitauti, vähintään.

Pilkkimisharrastusta tulin miettineeksi, voisi käydä  tuossa Toppilansalmessa kiiskiä narraamassa, mutta se projekti on toistaiseksi jäissä (hehe). Kesäksi aattelin ostaa hiilikuituvavan tms ja käydä mato-ongella tuossa rantalaiturilla, jos sieltä jotain sirrejä tulis niin oppis kalansiivouksen jalon taidonkin. Tai epäonnistuisi säälittävästi :D

Kaipa se kalastusgeeni jossain vaiheessa on kuitenkin iskemän, sen verran tuntuu tämän suvun äijät laukanneen kalojen perässä männäsukupolvissa.

Omega-rasvahappoja ja pakkasenpuremia odotellessa, siispän! :)