Joutokäyntiä

Hjaah, mitähän tässä. Oon pelannut Minecraftia ja purkanut ensimmäisiä baseja ja rakennellut entistä hullumpia ja suurempia baseja alati eteeni levittäytyvään blokkivehreyteen. Kaipaillut olen suurempaa prosessoritehoa ja autojakin on tullut selattua netin välityksellä. Volvon S40 oli tässä parin illan penkomisen lopputuloksena vahvimmilla, kunnes töikaverin huomion jälkeen paljastu että todnäk en sillä mahdu ajelemaan. Kun on nuo pitkät koivet ja läskiä vyötäröllä.

Audi A4:ia sitten taas, tai volkkarin Passatteja. Alfa-Romeo 156:ssa taitaa olla Volvon ongelmat mahtumisen suhteen. Audin A3 tai joku sportti voisi muutenkin mennä, näyttää siltä etten ole junnuja kuskaamassa lätkäharjotuksiin muiden ikätovereideni tavoin.

Uuteen tietokoneeseen saisi uppoamaan tonnin, eikä taida riittääkään. Niiden kanssa ei sentään ole epäselvyyttä, mikä mahtuu pöydän alle polvien kolhiintumatta, mutta muuten on muuttujia ihan riesaksi asti. Näytönohjaimet on nimetty miten sattuu, prosessorit ja emolevyt kantoineen samalla pettämättömällä epäselvyydellä.

Niin, autoon saisi sen 3-5 tonttua menemään, iästä ja ajokilometreistä riippuen. Jos ei ala löytymään piakkoin meikäläiset sisäänsä ilman kuoleutumia ahtavaa autoa, ostan ensimmäisen haikailujen kohteeni, Chevrolet Capricen. Siihen mahtuu. Eikä tartte miettiä minne rahansa sijoittaa jatkossa :P

Vapaa-aika on mennyt viikolla tuon edellä mainitun  Minecraftin parissa ja viikonloput (lähinnä perjantai-illat) kavereita nähdessä Snuussa. Lauantai näin viime viikonlopulla vierähti naapurissa Wormsia pelaillen ja Walking Deadin pilottijaksoa katsellen. Sunnuntaina kävin Veeran, Villen ja Katja-Maarian kanssa Tuiran Swingissä safkalla ja siitä sitten meikän kämpälle katsomaan Watchmen Blu-Raylta. Villen kanssa testattiin vielä sauna illan päälle ja terassin toiminta viilentelypaikkana. Hyvin piristy verenkierto jalkapohjissa ku tärötti seistä hangessa nilkkoja myöten pari hetkeä.

Ens viikonlopulle ei ole suunnitelmia, taidan pelailla Minecraftia ja juoda glögiä kämpällä.

Tsemmosta.