Henkilökohtainen euforia

Voi että meikä on kaivannu tätä, ja ihan tietämättäni oon. Siis tätä, että fillarilla saa poljeksia syyssateessa, ei väliä sillä kastuvatko vaatteet (kastuvathan ne) ja tätä että kämpälle tullessa on ihana käydä kuumassa suihkussa, vetästä pyyhe ylle ja tulla koneen ääreen ähöttään.

Tätä vielä buustaa tällä hetkellä Blair’s XXX Hot Habanero -sipsit, joita tarttui mukaan eilen kaupungilta.

Tää on niin lähellä uskonnollista kokemusta, että oksat ja juuret pois :D

Illan päälle vois jurruutella olkkarin järjestykseen ja koeajaa saunan. En malttanut mieltäni tuparilahjojiin vaan ostaa päsäytin jo löylykauhan ja -kiulun. Ostin myös 350ml putelin eukalyptus-aromia aukomaan kekätintä ja aromatisoimaan tätä läskin venyttämää tomumajaani. Sitten tarttui mukaan munan siivutin (ei tekemistä peniksen kanssa) sekä punainen räsymatto eteiseen (väri ei liene yllätys kenellekään?)

Eilen kirpparilta ostamani lampunvarjostin paljasti matalan hintansa (4.2e) syyn iltasella kun koetin ruuvata lamppua kantaansa. Siinä on jotain keraamisen oloista harmaata hapettumaa ja seuraava operaatio onkin kostuttaa sitä 80% Viru Valge -merkkisellä pirtulla (sitä on tässä tapauksessa lampun kanta, ei oma kurkku :P) Että jospa siitä vielä kalun saisi, muistelen että tasan samanlainen (lamppu siis) oli meillä Kaijonharjussa vuonna nakki ja pottu, ennen Tshernobylin katastrofia, sillon kun setä Kekkonen vielä kiipeili palmuihin.

Jep jep, näin exää eilen ohimennen Letkunpuiston huudeilla, mutten osannut morjenstaa jos kohta morjestamatta jättäminenkin jätti typerän fiiliksen.

Oh well.