Ehkä maailman tehokkain muutto

Puoli kympin maissa käytiin veljen kanssa hakemassa pakettiauto Ruskosta, sitten kahvin ja suklaapatukan (ja 9e kulta-Jaskahedelmäpelivoiton :P) jälkeen 11.00 starttaamaan kamojen siirtelyä 7. taivaasta maan kamaralle.

Ensimmäisenä muuttoapurina paikalle kerkesi Julia, seuraavana moilaskaima ja sitten vielä vannisville :) Tunnissa oli eka kuorma kasattu ja käytiin velivillen ja moilaskaiman kanssa heittämässä ne tänne uudelle kämpälle, siitä sitten takaisin keskustaan ja loput kamat sisään ja siellä Julia jo siivoili meikän entistä kämppää, vaikka oliki muka tarkotus että maanantaina siivotaan sitten porukalla (on tarkoitus niin tehdä yhä).

Toiseen kuormaan ei ihmeemmin rompetta tullutkaan; pari tv-tuolia, itse telkkari ja sohva.Koko muutto oli ohi kolmelta, jolloin käytiin viemässä pakettiauto takaisin Haurun isän firman pihaan ja kiitettiin Haurun isää lainasta.Palkitsin muuttoporukan (pl. moilaskaiman, joka parttasi tässä vaiheessa) Golden Raxin lounaalla, että varmasti muutossa kuluneet kalorit uivat takaisin läskin muodossa :)

Nyt on loppupäivä eli jo taittunut yö mennyt kamoja siirrellessä ja laatikoita purkaessa. Lopetin säädyllisyyden nimissä jo puolikymmeneltä huonekalujen liikuttelun ja keskityin lapiskoimaan tuoppeja ja lautasia kaappeihinsa. Mausteet ja kuivamuonat löysivät paikkansa myös hienosti.

Keittiön ikkuna oli vähän ärsyttävästi paljas ilman verhoja, joten siihen pistin hetken mielijohteesta ekan rätin joka osui vaatepussista käteen, ja kuinkas ollaakaan, uskoen sattumaan, Iron Maidenin ”Brave New World” saa minun puolestani tästä eteenpäin tervehiä ikkunaan katsojia ulkopuolelle päin :D

Sama rätti roikkui muinoin Tuirassa Leijonatalossa asuessa ikkunassa ja toimi minun siitä tietämättäni Hilkkiksen mukaan maamerkkinä tutuille ja tuntemattomille — viittaus jotenkin näin: ”Kävelet siltojen yli, sitten siinä on se Leijonatalo, jossa on sen angstiteinin ikkunassa joku vitun pääkallolippu, siitä jatkat sitä tietä niin tuut mun tykö” (tarkoittaen Hilkkiksen silloista kämppää).Mutta nyt jos milloin tuo slogan sopii elämäntilanteeseen paremmin kuin pussillinen jäniksiä … sinne minne pussillinen jäniksiä nyt ikinä voisikaan kuulua.

Huomenissa pidän vapaapäivän töistä (ihan luvan kanssa!) kun kerta kerran vuodessa on lakisääteistä pitää muuttopäivä (jos siis muuttaa) ja kun muutto sattui pyhäpäivälle, projari sanoi että pidä ihmeessä maanantai sitten vapaana niin pääset siivoilemaan entisen kämpän (helpottaa vuokratakuun takaisinmaksua) ja toki se minulle kävi.

Käyn huomenissa ostamassa myös pyörään uuden penkin ja lataamassa Tuiran huoltsikalla renkaisiin lisää luftia. Tuiran Lidlistä vois myös käydä ruokapuolta hommaamassa; tässä kämpässä on ti-la-va pakastin ja i-so jääkaappi :D

Oon nyt niin hihhulitilossa tästä asunnosta, että ei mitään jakoja.

In your ugly face, syysmasennus!