Free Roll^2

Tuli mieleen sellainen, että tämän ns. free roll -teemanhan voisi hyvinkin laajentaa ulkopaikkakuntiin ja kaupunkeihin. Kun tuntuu, että Oulussa on tasan kaksi baaria: 45 ja Hevimesta. Toki on Fionaa, Never Grow Oldia ja Amarilloa ynnä Cabareeta ja Onnelaa ja Jumprua (huh, mikä litania), mutta niissä pyörivät mimmit ovat aika kaukana siitä (ulkoisesta) naisihanteesta joka mielessä välkkyy. Sisäinen kauneus tulee huomattua sitten aamusella. Örh.

Ajatus lähti illan aikana urkenemaan siitä, että Julia ja Marja hihhuloivat naamakirjassa Tampereen reissustaan, josta olin kuullutkin alkuviikosta jotain mutta ajatellut että toiset ne reissailee, itellä on töitä. Mutta mutta! Voinhan minä reissailla vloppuisin miten mielin, ja nyt aioinkin hypätä tuonne kommunistipääkaupunkiin ja olla koko reissun ajan tavositani poiketen hyvinkin aktiivisessa mielentilassa ja skipata tämän vallalla olleen autopilot-vaiheen, jossa menee sinne minne monot milloinkin osottavat ja luottaa ms. Fortunan antiin.

Ei ei, todellakin aion manipuloida rouva Fortunaa nyt isolla kädellä. Riittää tämä autopilotointi, ei tässä ole polttoaineen säästelyä tarkoitus harrastaa enää ollenkaan.

Horsti soitteli hihhulitiloissa Tzigetin festareilta tossa puoli yhdentoista maissa, sekin ehkä sai itselle semmosen ”heureka!” -tilan aktivoitumaan. Mene ja tiedä.

Tarkoitus on majoittua jossain keskustan tuntuman hostellissa, todnäk. ryhmähuonemajoituksessa jonne saa repun kamoineen lukkojen taa säilytykseen. Tämä siksi, ettei tarvitse koko reppua roudata mukana kaikkea sitä aikaa kun on seikkailemassa. Mietin ensin että otan mukaan mahdollisimman vähän elektroniikkaa, mutta siellähän on tämä Särkänniemi ja olispa kiva saada kuvaa sieltä Näsinneulasta, jossa olen viimeksi päässyt kuikuilemaan kesällä -91 ollessani 10-vuotias tms.

Delfiineistä olis kiva saada kuvaa kans, mutten tiedä onko niitä näytöksiä siellä tsardinaariossa enää näin myöhään syssystä..?

Senkään vuoksi tuo hostelli ei haittaisi, jos nyt käy plänin toteen ja herään jonkun irmelin vierestä, niin ei mene niin paljon rahaa ”hukkaan” jos kohta kamojen säilytykseen jos otan tilan hostellista. Talous ennen kaikkea. Attanas!