Loman loppu, sanoi Teuvo.

Keskiviikkona käytiin porukalla katsomassa Inception -niminen leffa ja täytyy sanoa että tällä kertaa alustushype ei mennyt reisille, kuten kävi esmes Shutter islandin kanssa. Leffa oli eheä kokonaisuus joka asetti kysymyksiä, ja osaan löytyi vastauskin, mutta jäi myös kutkuttavasti arvailujen varaan pääkysymys, mistä vastoin tapojani diggasin ihan.

Keskiviikkona käytiin ennen leffaa Horstin kanssa Glorian patiolla parilla oluella ja siirryttiin siitä Bar Vonkaukseen Julialla buustattuna ja Viking Lottoilun jälkeen Kauppuri5:een burgerille. Kriste joinaroi leffateatterilla myöhemmin mukaan ja näin. Nyt on pikkunen gäppi muistoissa, että mitähän sitten. Käytiin Horstin kanssa vissiin Hevimestassa. Joo aivan. Ja sitten sen jälkeen Kulumassa jättämässä pöytään juomakelvottomat yrttipohjaset bullshotit (tai Horst joi omansa, minen jonku halvatun death saucen takia voinu, kuolemaksi oli se drinkki).

Torstaina oli ”Oulu”-miitti, jossa pääasiassa #kanavan ja OAMKin tyyppejä; Hannun kanssa kaljakaupan kautta puistoon ja puistossa viihtyikin kivasti sanaleikkien lomassa ja kaossilatoria pimputellessa. Lentävän kautta jatkettiin numerobaariin ja vetäsin siellä tapojeni vastaisesti valomerkkiin saakka, josta Ninwen kautta leikkipuistoon syömään pitsaa ja kiikkumaan Hannun, Markuksen, Sannin ja Hennan kanssa. Melko tukeville lapsosille ne niitä kiikkuja tekee, 120kg aikuista miestä kannattelivat mennen tullen ne. Tai yhdessä vaan kiikuin, kerrallaan.

Perjantaina oli ns. freeroll-päivä ja tarkoitus oli Snuukkeriin mennä 16.00 mutta se jotenkin vaihtuin kämpällä lojumiseen sohvalla ja kahden tunnin kaossilatorilla pimputteluun; ihan helvetin hyvää settiä tuli. Jahka saan purettua ne koneelta, ni saatan pistää nettiinkin.. mutta enemmän se oli semmosta hetken riemua eikä mitään vakavaa ”hei, tälle keksin nimen, sanat ja esittäjän” -tyyppistä settiä. Ja sitä vartenhan tuon hankinkin aikoinaan :)

Puol ysin maissa matka kävi keskustan Lidlin kautta Hollihakaan istuilemaan Matsonin, Peten, Mikon, Leenan ja Ollin kera. Näistä en tiennyt alkujaan kuin Matsonin vapaa-ajan puitteista ja Peten töistä. Messiin liittyi myöhemmin myös Ai ja -nyt täytyy häpeäkseni todeta, etten koskaan muista nimeään- vielä yksi duunikaveri. Frisbeetä heiteltiin ja join viitisen lonkeroa, kun ei ollut tarve tahi aie humaltua mitenkään hillittömästi. Freeroll edelleen.

Matka jatkui Kauppuri5:een, josta tilasin Koffin Porteria (4.50e / 0.33l ! kun Leskisessä sama on 7.80e!) ja makustelin sitä siinä, moikkasin Bonoa, jota en ollut ensin tuntea (oli leikannut hiuksensa :) ja muiden jatkaessa numerobaariin, etenin itse Snookeriin jossa laukkutarkastuksen (wtf?) yhteydessä lennättelin kaossilatorin pitkin tatamia, kun se oli pudonnut suojapussistaan ja tätä pussia ulos vetäessä tapahtui vipuefekti ja voimaa tuli enemmän kuin arvasinkaan – ja sitten se oli osina lattialla. Toimii silti, edelleen ! \o/

Snuukerissa törmäsin ohimennen Sunherdiin ja jäin sitten istumaan Paavon pöytään, jossa pelattiin Trivial Pursuitia.
Hyvä mieleni ja rempsakka verbaalinen ulosantini tulkittiin jälleen kerran virheellisesti iskuyritykseksi ja mimmit lähtivät ns. vetämään, meikää harmitti että torpedoin epähuomiossa Paavon strategiat ja parttasin ite ”kämpälle”.

Matkalla muistin että lomaperjantai, ja huomasin että Nuclear Nightclubin ovet olivat auki (kello oli kaksi) ja painelin sinne, tilasin Murphysin stoutin (nam) ja 4cl jallushotin (kun tässä vaiheessa oli taas lomafiilis, eikä enää niin freeroll). Nuken patiolla törmäsin Teroon ja Jolandaan(?) ja alakerrassa oli autiota kuin — saharassa. Pyysin DJ:tä soittamaan uutta Pendulumia, mutta tätä ei yllättäen löytynyt, joten pistivät soimaan Slamin. Siinä tanssahtelin epäsovinnaisesti keskenäni sen biisin, ja sitten sitä seuranneen Jamiroquain ”Deeper undergroundin” kivan näkösen tummahiuksisen, jos kohta vähän pyöreähkön, mimmin kanssa. Se totesi jossain vaiheessa, että voit sää kattoa mua ihan silmiinkin, ja totesin lakonisesti että toki voin. Ja jatkoin tissien katsomista :)

No, jossain vaiheessa tanssit oli tanssittu ja kävin vesen kautta yläkertaan (itsekseni) ja lueskelin Sue!-lehden ja neuvoin parille inttiin menolla tuskastelevan hipin alulle miten intistä voi lipastaa varusteita ns. ilmaiseksi ja huomaamatta (en tiedä voiko vielä, 10 vuotta pystyi. Itsehän en sieltä mitään vienyt ;) Sanoivat muuten, että intissä ei ole nyt maihareita ja tätä luulin kusetukseksi, mutta niin se on. Joku kilpailutustilanne päällä. Typerää, varmaan kiva kumppareissa marssia :D

Lauantaina heräilin kahden maissa, sovin treffit Marjan kanssa Hollihakaan, jossa kävin tarmokkaasti lähes pyörtymässä (tiemmä kuumuuden takia) ja juokasemassa vissyä ja syömässä aurinkolämmitetyn mikropitsan. Marja lähti jossain vaiheessa toipumaan kämpilleen (kun on siltä nielurisat leikattu) ja minä soitin Kaarakaiselle, mikä sillä oli pläni ja seuraavaksi matkani vei putkikamelin seljässä Hietasaarille istumaan rannalle Tuomaksen, Horstin ja Kaarakaisen kanssa. Niskan Ville materialisoitui vielä jostain siihen kun kuuli Horstin tutun äänen ja minä keskityin ottamaan aurinkoa mustat farkut jalassa ja pimputtelemaan kaossilatoria.

Lasten ilmeet olivat perin hämmästeleviä kun tyyppi on rannalla pääkallopaidassa, leon-lasit silmillä ja headwrap päässä, mustat farkut jalassa soittelemassa avaruusmusiikkia. Ja oli siinä jotain ryssiäkin virnuilemassa, tiukan setin heitin; joskohta Horst vielä tiukemman, joskin epämelodisemman :D

Siitä jatkettiin Kaarakaisen kämpälle saunomaan ja viskiä juomaan ynnä katsomaan kohtauksia leffasta Jesse Jamesin salamurha (pelkuri Robert Fordin toimesta) ja katottiin Ihmebantusta tuttu ”Tyttö ja Spurgu -making of” pätkä.  Saunomisen jälkeen jatkettiin Bosnialaiseen ruokapaikkaan Länsi-Tuiraan, Swingiin. Ostin Big Brother -purilaisen buustattuna ranskalaisilla ja siinä funtsittiin mennäkkö Kalevan kesätoimittajien kotibileisiin (jonne ei sitten Horstin kanssa menty, kun ei oltu juomia ostettu ja olis tuntunu turhan ilmeiseltä pillun perässä juoksemiselta mennä sinne + väsytti se safka).

Nuken patiolle sen sijaan mentiin, jossa juteltiin pääasiassa leffoista, siitä miten tylsää elämä on ja miten siitä sais tapahtumarikkaamman ja tämmöstä perinteistä.

Yhden maissa päätettiin että helvetti nyt ei jaksa enää, Horsti tuli meikän kämpälle yöksi kun ei kehdannut soittaa porukoitaan tulla hakemaan Zempeleeseen ja minä siinä surffailin vielä pari tuntia netissä juttelin Katin kanssa FB:ssä aiheesta X.

Nyt ku lukee ajatuksen kanssa mitä 4 päivän aikana on tapahtunut, niin ei tää elo niin tapahtumaköyhältä vaikuta. Mitä lie horisen?