Oulu 30 vuotiaan silmin

Samalta näyttää.

Ei ole kriisiä. Erityisemmin tästä syystä, ainakaan.

Reissuseura parhaasta päästä, reissu itsessään helvetin mukava ja jopa ne hikirääkit ylä- ja alamäkiä kavutessa ovat nyt osa hauskoja muistoja. Lisäilen kuvia tässä illan edetessä, jahka saan niitä koneelle potkittua ja editoitua nettikokoihinsa.

No niin, sitten 5 täyttä viikkoa töitä ja sitten taas 2 viikon lomalle, josta ainakin alkuosa mennenee Kiurujärvellä äiten puolen suvun mökissä ja seuraavan viikon suunnitelmat ovatkin sitten auki; saatan reissata kaukomailla jos keksin ensin lokaation. Horst ehdotteli Vilnaa, itse olen vielä henkisesti hukassa, tahdonko enää näitä lähimaiden paikkoja stalkata, vai meniskö vaan laamana rannalle Kanarian saarille tai jonnekkin semmoseen.

Rukalla törmäsin semmoseen tyttöbändiin kuin Iiris ja mukavasti tuli vietettyä ilmaa potkien pari tunteroista Piste-nimisessä rinnebaarissa Rukan keskuksessa. Italialaisten lipastolaisten kanssa tuli höpöteltyä englannin murteella ja Iiriksen tyttösen kanssa mm. Kaossilatorista ja vähän vaikka mistä (tämä on synonyymi sille, etten muista, mistä muusta).

Sitten törmäsin matkalla Zoneen (tämä ei tällä kertaa tarkoita ydinsäteilyä sisältävää osuutta, vaan Rukalaista baaria) tyttöseen joka kehui meikäläisen paitaa ja sattuipa tuo vielä olemaan Oulusta ja samassa baarissakin pyörimään kuin allekirjoittanut on nyt ottanut tavakseen käydä. Sovittiin, että törmätään siellä ensi viikolla. Eli treffitkö ne sitten on? Hurjaa.

Tämmöstä tänne, täällä on kämpällä taas matkalaukut purettu, kajarit säädetty kohdillensa ja kakkosmonitorin kanssa kiroiltu, miksei DVI-liitännän kautta tule muka kuvaa ja olkoon perkele, säädän sen sitten kun on taas tylsää (enemmän).

Kiitokset onnittelijoille muuten viime torstailta. Teitä oli ns. pirusti :)