Vapusta, töistä ja fiiliksistä

Vappu meni aika perinteisesti, vaikka sää olikin kaikkea muuta kuin suotuisa. Alkuperäinen tarkoitus oli kävellä töistä Kiikeliin, katsella auringonlaskua ja kävellä siitä kahdeksaksi Ainolaan vonkaamaan opiskelijatytöiltä pillua, mutta tämä suunnitelma yllättäen muuttui ihan erilaiseksi. Teoria ja käytäntö harvoin kohtaavat näiden lenkkareiden alla.

Lahkiksella kävin kuuntelemassa Teebun kuorsausta, juttelemassa Jyrin ja Jyrin tyttökaverin kanssa niitä ja näitä ja lähdin siitä sitten muka että nyt sinne Ainolaan kunnollisten, mukavien ja hiljaisten tyttöjen pariin. No, Julialla olikin Harri, Aleksi, Haagat ja Tume, joten siellä piti käydä sitten mutka. No, tämän mutkan jälkeen matka jatkui mm. Kiikeliin, jossa Helluntailaiset koittivat käännyttää minut kaltaisekseen, mutta syystä tahi toisesta Jese ei ollut kutsuvieraslistalla eikä täten saanut meikää kupsautettua, vaikka käskyläistensä vääntö olikin aika kova. 125kiloisen itsetuntoa ei yksi jumalan poika paljoa taivuttele vielä :)

Lauantaina heräsin kaikkien, etenkin itseni, suureksi yllätykseksi kotoani.

Lauantaina tapahtui kaikenlaista, mm. Henttosen muuttamista (joskin kannoin vain yhden kuorman, kun tultiin myöhässä paikalle). Saunomista ja ikkunatekstien piirustelua se sitten oli siellä huonekalusteettomassa kämpässä hyvin pitkälle. Karaokeaitan kautta Hevimestaan naapurin tyttöä moikkaamaan ja siitä kalpeana kuin haamu kämpille (ei johtunut seurasta, vaan +39.8C kuumeesta :P)

Maanantaina ostin töistä 20″ lcd-monitorin 20 eurolla ja se on hyvä peli. Naitin sen tuon Acerin Revo R3600 minikoneen kanssa epäpyhään liittoon.

Ainiin, töissä koeaika oli ja meni. Virkani on vakinaistettu, jippii!