Kortillinen ajo, pyllyn potkimista ja muuta.

Noniin, nyt on sitten 2 viikon odottelun perästä lopullinen ajokortti handussa. Kevyesti on pieni polte mielessä, että olisihan se oma auto jees ja kiva, mutta nykyisellään en sitä ole hankkimassa, kun työmatka on huikaisevat 200m. Vapaa-ajan pilistelyyn en ihan vielä ala autoa hankkimaan, saa nähdä sitten tulevaisuudessa, että mitenkä.

Semmosella elämää pienemmällä Hondalla kaasuttelin Välikylän yrityspuistossa sijaitsevalle liukkaankelinradalle maanantaiaamuna 07.30 ja vähän tuo idästä paistava aurinko meinasi häikäistä, mutta kaikesta huolimatta matka meni mukavasti ja ehjänä pääsin perille eikä sivuosumiakaan tullut.

Ensimmäistä kertaa ajoin yksinäni, ja se oli paljon mukavempaa ja rennommin vaihtui vaihteet ja soljui maisemat, kun ei ollut ketään puristelemassa rystyset valkoisina käsillä polviaan ;-)

Liukkaan rataharjoitukset menivät kivasti ja mitään älytöntä pelleilyä en jaksanut sitten aloittaa (vrt. ensimmäisen vaiheen liukas, jossa pyörittelin autoa kuin väkkärää öljytyllä pellillä), mitä nyt huudatin luistonestoa vastaan kaasua pohjassa kun halusin nähdä lyökö se moottorin sammuksiin – ja löihän se. Monesti :D

Maanantai-ilta jatkui niissä merkeissä, että sain Erpalta kyydin Länsi-Tuiraan, josta lidlistä tarttui mukaan sään (l. sateen) kestävät matkakaiuttimet (Kaossilatorin kaveriksi) ja simaa ja makkaraa pekonilastujen kera. Sitten hypättiin kasvattamaan hiilijalanjälkeä läheiselle makkarapaikalle ja poltettiin repullinen paperia ja ajopuita kuleksimasta, paistettiin makkaraa ja minun juodessa simaa, muut nauttivat kuka olutta, kuka prestoa ja kuka rommia.

Keskiyölle tuolla tuli istuttua ja poristua, risuja poltettua ja musiikkia kuunneltua. City-eräjormailua parhaimmillaan.

Tänään (eli eilen, kun kello on jo vaihtunut) kävin iltapäivällä katsomassa Harrin kanssa elokuvan yleisen tekemättömyyden nimissä ja ihan puskista pääsi yllättämään sellainen elokuva kuin Kick ass. Mustaa ja ei niin mustaa huumoria, mahtavaa näyttelijäsuoritusta ja letkeän sykkivää tarinankerrontaa tuuppivat eteenpäin hämmentävät toimintajaksot ja hyvinkin seesteinen koheltaminen.

Kaiken kaikkiaan sellainen 9.2/10. Raidalle sanoin aiemmin leffan jälkeen että 9.5 mutta pudotan sitä parilla kymmenyksellä nyt ihan sen takia että olin tosiaan leffan jälkeen niin hihhulitiloissa moisen adrenaliinitykityksen jäljiltä, että saatoin olla vähän liian hellämielinen ja avokätinen pisteitä jakaessani. Pahuksen hyvä leffa, kuitenkin.

Törmäsin leffan jälkeen töi-kaimaan ja käytiin Leskisen ”patiolla” juomassa ESB:t ja jatkettiin siitä meikän kämpälle, jossa esittelin hälle miniläppärin ominaisuuksia niin 720p/1080p kuin fyysisiltä puoliltaan. Töi-kaima kun on ostamassa miniläppäriä myös ja tahtoi nähdä millaisia sitä nykyään on. Auliina neuvoin ja esittelin, heti.

Vapusta ei ole edelleenkään vahvempaa tietoisuutta; kai sitä kaljaa käy ostamassa töiden jälkeen ja lyö vappuvaatteet ylle (lue: lämmintä ja kosteutta hylkivää, joskaan ei susirumaa) ja suuntaa säästä riippuen joko puistoon tai jonnekin katettuun paikkaan jossa nauttia juomasta, syövästä (hehe, siis ruoasta) ja hyvästä seurasta.

En oikein sellaista pukuvappua tottunut viettämään, joten en sellaista ajatellut viettää nytkään.

Tämmöstä, nyt nukkumaan niin jaksaa olla taas ketterä töissä aamusta lähtien. :)