Toukokuun helleaalto

Viime viikonloppu ja tämä viikko on tullut istuttua pihalla joka päivä 5-8h. Töiden jälkeen nyt tällä viikolla, viime viikonloppuna synttäribackanaaleilla Tukkisaaressa ja perjantaina Glorian patiolla ja myöhemmässä vaiheessa Kiikelin niemen kärjessä til the sun hit the deck.

Ihan älyttömän mukavaa on ollut ja on tullut taas huomatuksi, ettei tämä ihmiselämä niin kamalaa olekaan, kunhan unohtaa stressin ja kiireen ja keskittyy olennaiseen; siihen ettei keskity oikeastaan mihinkään, vaan nauttii seurasta ja siitä ettei ole kiire minnekään.

Tästä aasinsillan kautta sitten päästäänkin siihen, mitä olen taustalla silti jännännyt kuluneen viikon ajan: Berliiniin olisi mahdollisuus lähteä työkomennukselle 6 kuukauden ajaksi ja näillä näkymin kun mikään ei sido meikäläistä Ouluun erityisemmin (kavereita tietysti tulee ikävä), niin sitä voisi kuvitellakin katselevansa tuttua tähtitaivasta vieraiden tapettien välistä. Kesämökkirahasto karttuisi 6kk aikana 50% määrätavoitteestaan, joka ei olisi ihan turha summa :o

Sijoitus tulevuuteen, if you will :)

Pyörän purin talviteloiltaan (eli laitoin CRC:tä ketjuunsa ja siinä se) ja olen ajellutkin nyt muutamat kilometrit viikon mittaan ristiin rastiin Oulun pyörä- ja muita teitä. Välivainiolla asti kävin keskiviikkona. Juuso ja Pete osti sieltä Huminoita -nimisen yhtyeen (Jonne ja muut) t-paidat; tänään ajelin töiden jälkeen Tukkisaaren suuntaan, jossa Nipe, Helmi, Pete, Juuso, Erppa ja Teemu maalailivat kuka fillareitaan maalein ja kuka sisuskalujaan oluella. Itse menin perinteisesti suklaa ja sipsivetoisesti, työviikolla kun en riivo. Periaate on verivaate, vai miten se meni.

Huomenissa, eli jo tämän päivän puolella, perjantaina kenkieni kärjet suuntaavat kohti maamme pääkaupunkia, Helsinkiä. Vähän harmittaa silti, kun missaan nyt tiimipäivän grill it! -syöttölässä, mutta kesäjuhlia odotellessa.. Helsingissä Harri ja Sami aikonevat osallistua Extreme Run -tapahtumaan ja minä Osen kanssa ajattelin mennä tsiigailemaan ja dokumentoimaan digitaalitaiteellisin kuvin tuota reikäpäistä tapahtumaa. Ei ollut lasten hupia se tiemmä, pitkä rata raskaasti fyyseä rasittaen ja kuuma ilma muutenkin… Kuolemaksihan se on.

Vaan joo. Nyt nukkuma, aamulla pakkaaminen reissua varten ja töiden kautta viikonlopun viettoon. Raportoin sitten tänne jahka tiedän ostanko nahkahousut ja tirolin vaiko enkö! :O