Yö 2/2

No nyt oli kiva yö; ei ollut kiire minnekään, enkä tavannut elämäni naisia (oih & voih) joiden takia stressata senminkään tahi rakastua.

Julialla saunottiin kera Tuukan, Horstin ja Ördän ja mukavaahan se oli, saunominen ja Ördän black currant -viunan tuhoaminen. En ole aikeissa ostaa kyseistä tuotetta koskaan, oli vain väriksi se Black Currant (Mustaherukka på finska). Kemppaiseen (siihen isoon ja kaljuun, eri kuin ala-asteaikaiseen) törmättiin Kulumassa ja Rammstein-tulishow:den myötä poristiin hyvinkin mukavia ja bongasin jonkun kaljupäisen jätkän (toisen), joka kysyi että ”jaha, ruottis liikekannalla” ja minä että ”aina välillä”, ja vieläkään ei ole mitään havaintoa, kuka helvetti se oli. Sori, en jaksanut kysyä, kun oletin että tulee ilmi jossain vaiheessa yksinään – no, ei tullut.

Kaiken kaikkiaan kiva päivä, seikkailua aika vähän, mutta sopivissa määrin.

Mietin tässä joskus, onko näissä kännimerkinnöissä kamalasti järkeä, mutta ei kai niitä(kään) vakavasti kannata ottaa. Välillä elämä kolhii, muttei se koskaan saa näin reippaalla mielikuvituksella varustettua atomikasaumaa nujerrettua. Pahimmat on kuitenkin takana: peruskoulu, maitohampaat ja ikuiset pettymykset-joihin-ei-keksi-selitystä-mutta-joista-kuitenkin-selviää :)