Terve kuin taivaanvuohi.

138/86 oli verenpaine, veri- ja maksa-arvot selvinnee (hehe) tässä viikon sisään, jahka ne imetään injektioneulan ja kapillaari-ilmiön avulla ensinnäkin meikästä oliko peräti torstaina.

Kuntosalilippuja en saanut vieläkään haetuksi, mut nostelen noita muovipuntteja, jos en muuta keksi. Ja kuuntelen jotain Push it to the limitsiä samalla, kylmä katse pupilleissani, yhteen kohtaan tuijottaen 8|

Harrille kävin äsken nettiä sorvaamassa, ADSL-laitetta oli vailla. Siinä aikamme ährättiin ja piuhoja vaihdeltiin, kunnes tajusin että meikäläisen purkki oli VDSL-pömpylä, eli ihan väärä ja vika. Hauru aiko sosialisoida porukoiltaan huomenissa ADSL-pömpylän, jotta saavat pojat por..varillista vastinetta rahoilleen.

Siinä ajankulukseni pistin Harrin PS3:n nettiin Panoulun kautta. Harri siinä kiros, kun on käsin syöttänyt PESsiin pelaajapäivityksiä jne, kun PS3:ssa olisi näemmä netti ollut käytössä for free jo hyvän aikaa.

Mietin semmoistakin pitkästä aikaa, että vois jotain tyttöä katella vierelle pidemmäksikin aikaa kuin yöksi, mutta millään uskomattomalla draivilla en vielä ajatellut asiaan paneutua (hehe) – tulee jos on tullakseen; pitää tässä odotellessa nostaa kuntoa ja opetella kokkaamaan.

Vaan nyt sitä puntin nostelua ja vatsalihasta pumppaamaan, helei.