A huge evergrowing pulsating brain that rules from the centre of the ultraworld

Nyt riittää masentelu. Elämä jatkuu ja ihmiset kehittyy.

Laskeskelin tuossa, että opintolaina olisi maksettu kesään mennessä pois, ja siitä eteenpäin rahaa jää säästöön ihan nätisti. Että alkaa kannattaamaan hilujen kiluttelu pankkitilille. Huomisen agenda on käydä työterveyslääkärillä pyörähtämässä tämän sulokkaan ja virtaviivaisesti disainatun ruhon kanssa, 1.5h hypähdellä jalalta toiselle ja turistaa punasoluja koeputkistoon Bloody mr. Johnssonin riemuksi. Kolesteroli- ja hemoglopiiniarvot kai nuo eniten kiinnostavat, samalla voinee kysyä sitäkin, että mikähän möhky se rinnassa muljahtelee, liekö syöpä vaiko tavan rasvamälli.

Hammaslekuritarkastukselle ajattelin suoda aikaa keskiviikolle ja torstai-perjantaiakselilla voisin käydä SATSilla tai vastaavalla (kattoo nyt mihin nuo lipukkeet käy) nostelemassa puntteja ja revittelemässä haaroja jossain semmosessa levypainopumppaimessa. Pitääkin muistaa kasailla hyvä soittolista vanhaan MP3-soittimeen, jonka uskaltaa altistaa hikimarinoinnille paremmin kuin työluurin :)

Trimmailin parran tuossa eilissäehtoona ja virittelin ajatusta tatuoinnista ja lävistyksestä. Tatuoinnin aihe kuin myös lävistyksen sijainti olkoot vielä toistaiseksi salaisuutena, saatan tänne pistää kuvia jahka ilmaantuvat tälle maksaläikitetylle keholleni joskus tulevuuden hetkinä.

Onko tämä nyt se kolmenkympin kriisi? 10 vuoden päästä sitten ostan moottoripyörän ja otan 8. tatuoinnin ja lävistän nännit ja pakarat? Ehkä tuon pakaraosaston voisi jättää pois, jos semminkin on tuon prätkän hommaamassa ;-)

Otsikko on The Orbin biisi, jota suosittelen varauksetta kaikille hipin retaleille ja muille fasisteille!