Peittoalueen ulkopuolella

Tänään pitäis puolen päivän maissa katketa GSM-liittymä vähäksi aikaa, kun Elisan liittymä päättyy ja TeleFinlandin liittymä potkaistaan kehiin. Satuin vaihtamaan joku aamu tuossa unipöhnissäni liittymän tuohon TeleFinlandiin kun vaikutti olevan sen verran edullisempi kuin tuo Elisan parin vuoden takainen Reilu-liittymä, että sama oli jotta sai puhelun loppumaan ja pääsin jatkamaan uniani.

Tänään pitää käydä KELAlla vinkumassa yleistä asumistukea (kyllä, olen köyhä ja työtön, jipii! kädet ilmaan! \o/) ja aion kynyttää Valtiolta kaiken mikä irti lähtee. Kaverin nettisivurungon PHP-koodikikkurat myös pitää starttailla ja kolmen jälkeen hakea kaverilta TV-taso, joka vaikutti passelilta meikäläisenkin kämppään. Sain myös myytyä kaksi päivää huuto.netissä myynnissä olleen Nintendo Wiini, niinkin kauas kuin Turkuun. Jos laitteen hinnan mukainen rahasumma loistelee tilillä päiväsellä, niin paketti pitää kiikuttaa postiin.

Wiistä saadulla rahalla voikin sitten maksaa joku aika sitten Harrilta saamani salaman, joka lienee oiva lisä Canon 20D:n katolle välähtelemään, kun pepsodent-hymyiset neitokaiset esittelevät alusvaatteitaan Cosmopolitan-lehden kuvauksissa – tai saa kai tuolla kuvailtua pimeässä mörköjäkin. Myös perjantaille ajoittuvia tupareitani meinasin sponsoroida ostamalla sangria-tarvikkeet alkosta & k-kaupasta. Sami aiko sponsoroida jäiset puolukat, joita kuulema tarttee sangriassa.

Tupareihin on alustavan arvion mukaan tulossa joku vajaa 20 henkeä, saa nähdä miten saa kaikki istutettua aloilleen, istumatilaa kun sohvan hankkimisen jälkeenkin on kovin rajallisesti. Istutaan sitten vaikka sylikkäin, jos ei muuta keksitä :p

Mitähän tässä muuta, yleistä sekoilua ja mokailua tuli harrastettua pääsiäisenä, mämmiin en koskenut, eikä sitä taidettu tarjoillakaan. Kohta on sitten jo vappu, ja vapuksi pitäisi keksiä jotain tekemistä, jota arvatenkin Harrin kanssa tulee taas ideoitua. Harrin kanssa oli myös juttua jos pääsisi käymään autolla Haaparannassa, jossa voisi nyt miehekkäästi ainakin Ikeassa käydä, joskohta en keksikään mitä sieltä katsoisi kun TV-tasokin on jo ”hommattuna” – huomenna ainakin on. DVD-hyllyä ja kulmaan sopivaa pientä ATK-pöytää, ehkä?

Pitäs keksiä joku fiksumpi paikka sijoittaa tietokone täällä makkarissa, sillä nykyinen installaatio on muuten kyllä hyvä, mutta en saa ranskalaisen parvekkeeni ovea auki, joka voi ainakin kesähelteillä olla runollisesti ilmaistuna vittumainen ominaisuus – tai sen puute. Muutenkin, jos nyt joskus saan ostettua maalaustelineen ja akryylimaaleja, niin olisi kätevä jos sekä makkarista että olkkarista saisi ikkunat auki, niin keittiössä voisi sitten hyvin tuuletetussa välitilassa lotrata maalien kanssa kangasta.

Akryyleillähän ei sinänsä mitään huumehöyryjä pääse muodostumaan, mutta maali kuivuu nopsempaan niin ei tarvitse miettiä mitään reunavärejä ja sekoittumisia niin paljoa. Jotain sisustuksellisia taulujahan sitä vois tehdä, ja varsinkin niitä mitä en ehtinyt / jaksanut / osannut / halunnut / uskaltanut koulussa tehdä. Sellaisia sanomallisia ja kantaaottavia teloitustauluja olen ideoinut, mutta voinevat olla hiukan synkähköjä kämpälle. Ehkä annan ne sitten lahjoina joillekin itsemurha-irmeleille :x

Tällä viikolla pitäisi muuten tulla Levykauppa Äksään pari viikkoa sitten tilaamani Utah Saintsin levy, saa sitten nähdä tuleeko. Olen tässä ”odotellessa” joutunut turvautumaan kotimaiseen rytmiorkesterivetoiseen yhtyeeseen nimeltään Plutonium 74, jonka biisit tuovaat (ainakin itselläni) Within Deep Forest ja Knytt Stories -nimiset pikkupelit PC-maailmasta. Lähinnä noiden pelin soundtrackit siis :P Kannattaa tutustua, blogimerkinnän otsikko lienee toistaiseksi uusimman levyn nimi pai-tö-vei.

Semmoista tälle puolen Tellusta kuuluu. Kommentoinnin ollessa poissa päältä minulle voi myös soitella ja lähettää lyhytsanomaviestejä, numero jokaiselta löytyneekin jo matkapuhelimestaan. Jos ei löydy, niin kysykää kaverilta, jos sekään ei tiedä, niin en minäkään luultavasti tunne sinua tahi teitä, joten olkaatten ilman ja purkaa kynsiänne.

Niin minäkin teen, kohta jo 29. vuotta.