Bokserit – ihan ilmaiseksi!

Näemmä taas se aika vuodesta. Soitteli joku muija ja yritti tarjota mulle boksereita. Sellaisia harmaita. Joo, kiitos ei. Ei ole jatko-ostovelvoitetta, mutta mitä olen kuullut, nuo tunkevat kalsareita jatkossa automaagisesti postiin, ja ne pitää sitten omaan kustannushintaan lähettää takaisin ja soitella perään että en ole aikeissa maksaa näitä tai että en tahdo näitä jatkossa enää tänne, k thnx bye!

Menevät minun mielestä samaan kategoriaan uskontoaan tuputtavien ihmisten kanssa. Ärsyttävää. Onneksi lessut ja muutkaan uskontokunnat eivät ole viimeaikoina tomumajani rauhaa koetelleet, siitä heille suuri kiitos.

Miksi nuo puhelinmyyjät eivät ikinä tarjoa mitään mielenkiintoista. Jos vaikka minulle soittaisi verkkokauppa.comin puhelinmyyjä, että hei, tutustumistarjouksena saat valita eilen postissa saamastasi mainoslehtisestä puoleen hintaan jonkun alle 100 euroa maksavista tuotteista, niin pistetäänkö tulemaan? Hankala olisi kieltäytyä. Mutta jotkut geneeriset harmaat bokserit. Kamoon! Ei kiinnosta, perkele.

Niih!