Menneiden ja vähän tulevienkin summailua

Näemmä tulee enää harvemmin ja harvemmin kirjoiteltua tähän blogiin. Syynä on ihan silkka unohtaminen, mutta myös se, että sosiaalinen media – pääasiassa siis Facebook on iisimpi tapa jakaa kuulumisia ja kuvia / videoita.

Olen tässä mennyt vähä vähältä, omasta mielestä pienin ja maltillisin askelin kohti päämääriäni ja hyvältä näyttää. Kävin eilen katsomassa omakotitaloa 30km päässä Oulusta. Etäisyys jonka kärsii vaikka iltaseltaan heittää autolla, mieluummin kuitenkin viikonloppua tai vapaaviikkoa vasten.

Kohde vaikutti niin mielenkiintoiselta, että jätin siitä ostotarjouksen. Nyt jännittää, miten myyjä reagoi. Tämä on ensimmäinen sitova (ei suullinen) tarjous, jonka olen myytävästä asunnosta jättänyt. Ehkä sitä jo 42-vuotiaana saa haaveilla konkreettisella tasolla omistusasunnosta, vaikkakin sitten alkuunsa vapaa-ajan asumismuotoisesta. :)

Katselin, että elokuu on jäänyt pois tämän vuoden blogimerkinnöistä – silloin jatkuivat opetustyöt ja tämä alkanut syyskuu on mennyt kohtalaisen lämpimissä merkeissä, vuosi sitten ensilumi tuli 14.9. mutta tänä vuonna, tänään 20.9. on vielä +8C lämmintä, eikä ensilunta ole onneksi ollut vielä näköpiirissä.

Tämän viikon perjantaina pitäisi viimeistään tulla myyjältä vastausta tarjoukseeni, joten sitäpä tässä jännittelen sitten. Loppu viikolle olen varannut kaverin valokuvausstudiolta session, jossa otetaan kuvia meikäläisestä, enempi vähempi huvikseen :)

Muuten aattelin koodailla (JavaScript) ja katselle sarjoja (Rick ’n Morty ja The Wire, season 2) :)