Kevät taputeltu kesäksi

Kesäksi niin, ja lomaksi. Pitkästä aikaa palkallinen kesäloma.
Marraskuussa alkoivat opetustyöt ja niitä on nyt näillä näkymin niin pitkäksi aikaa, kuin on jaksamista. Korona loi omia twistejään kevääseen, välillä väsytti ja välillä oli hukassa töiden ja vapaa-ajan kanssa, mutta töissä auttoivat työkaverit ja vapaa-ajalla tyttökaveri :)

Kaikesta ei tosiaan ole pakko selvitä yksin. Kaksinkin voi ahertaa ja rentoilla.

Olen ostanut kirjoja vinon pinon ja niitä on tässä kesän aikana tarkoitus tieten lueskella.
Roadtripiä ollaan kaavailtu kaverin kanssa, ja se starttaa juhannusta vasten, katsellaan sitten mikä arpoutuu aloituspisteeksi matkan ensimmäiseksi kohteeksi.

Viikon jos ajelisi alkuunsa, jos jaksaa ja siltä tuntuu, ja muuten mennään sitten fiiliksen mukaan. 3.7. allekirjoittaneen pitää olla Oulussa veivaamassa visuaalisia efektejä kansan silmille Titta på Tuira -tapahtumassa ja 7.7. on hammaslääkärin kanssa juurihoidon finaalitapaaminen (jippii!).

Karin kanssa pitää käydä tavaksi muodostuneella syömisreissulla kanssa heinäkuussa, ja Outin kanssa Tietomaassa, museolla ja montuilla uimassa. Oletus on, että auto rallattelee ja rullailee meikäläiset sisässään paikasta toiseen vielä heinäkuun – elokuussa ajelen sen sitten osaksi maisemasuunnittelua Iisalmeen porukoiden tontin nurkalle.

Ihan hyvä kesä tästä varmasti tulee!

Ai niin, ne kirjat:

Kuvassa voi olla kirja