Syksyn ensimmäiset päivät

Noniin, kirjoittelempa tännekin pitkästä aikaa. Syksy toi mukanaan hirmu läjän muutoksia, Harri muutti asumaan Kaamaseen vuoden kestävän eräopaskoulutuksen takia, Kaarakainen aikoi lähteä opiskelemaan Lapin yliopistolle ainakin osaviikoiksi, Hauru lähti vuodeksi töihin Dubaihin ja Ruonis muutti (vai muuttaa?) Seinäjoelle saatuaan sieltä AD:n paikan.

Ja meikä jäin juuri työttömäksi, kun nyt oli ollu aikaa hengailla kavereiden kanssa siellä sun täällä. Mut eipä siinä, ehtiihän tuota, kai. Leffoja ajattelin katella nyt ja sarjoja, joita on nettien keskusteluissa ylistetty. Rooman kakkoskautta ainakin ajattelin tiirailla. Ja niin! Musaa ajattelin tehdä, piirtää ja mallintaa roinaa 3D Studio Maxilla. Katotaan millasta kamaa tulee kasaan.

Portfolion ajattelin päivittää taitojen tasolle, ja otan rennosti ainakin kuukauden verran. Tietysti jos nyt joku superkiva AD:n paikka Oulusta vapautuu niin siihen tällään itseni hetipiti. Tai ainakin yritän. Oulu-opiston avoimista kursseista yritin bongata kurkkulaulamisen kurssia, mutta eipä löytynyt. Helsingissä olisi ollut. Yllättävää.

Kurkkulaulu olisi ollut sopivan turhaa ja ehkä rentouttavakin kurssitus. Sopivan typerä, jolla ei ole mitään kosketuspinta-alaa todellisuuden kanssa :) Semmosta Didgeridoon tyyppistä öninää saa 5-äänisesti laulettua kurkullaan äänihuulien paremman kontrollin ansiosta. Pirun hienon kuulosta.

Mut kun ei niin ei, ehkä pitää katella netistä jotain videopätkiä, jos löytyis tai yleistä teoriaa.

Eipä tässä tän ihmeempiä. Edelleen tekis mieli ostaa omakotitalo ja auto, mutta aika vähän niitä työttömän tuloilla ostellaan.