Lomatunnelmia

Perinteinen loppuloman kiepsautus olisi taas edessä, unirymi on kuin varkain heilahtanut siihen muotoon, että alan nukkumaan 07.00 ja herään 15.30 maissa.

Aina, vaikka olisi vain parin viikon hengähdystauko töistä. Viime vuonna tällaista tahtia oli tarjolla useamman kuukauden ajan, mutta silloin sillä ei ollut niin suuresti väliä – töitä kerkesi hakea öisinkin.

Uudenvuoden vaihde meni Minecraftia pelaillessa mimmikaverin kanssa, raketteja craftattiin ja raketteja ammuskeltiin, ja tietysti rakenneltiin, tapeltiin mörköjä vastaan ja uiskenneltiin vesistöissä.

Lomilla pitäisi kait olla tosiaan virkistävä vaikutus jaksamiseen töissä, mutta kyllä meikällä nämä lomakaudet sotkevat aina sitä hyvää työntekemisen rytmiä enemmän.

Sillä sitä koettaa aina tehdä edes jotakin, mutta aika marginaaliin se siirtyy, jos ei ole mitään ulkopuolista tilaajaa ja ohjeistusta tai rajoituksia, että joskus pitäisi olla myös ”valmistakin”.

Borderlands 3 -pelin pelailin läpi PC:llä ja vähän pettynyt olo jäi.
Tylsiä bossitaisteluita, joissa pärjäsi ampumalla pistoolilla vartin mörköä naamaan ja pomppimalla. Strategiat kaukana ykkösen ja kakkosen intuitiivisesta ratkaisukeskeisyydestä.

Mayhem -mode sen sijaan tuntuu tekevän pelistä juuri sen verran sekopäisen, että uusintarundi True Vault Hunterina jaksaa kiinnostaa pienissä palasissa tästä eteenkin päin.

Tämmönen vuodenvaihde, 00:00 Oulussa paukkui kovasti, hälventyen 00:20 tultaessa, jolloin aloin kuuntelemaan musiikkia kuulokkeista.

Pihalla en olekaan vielä tälle vuotta käynyt, eikä sinne niin suuri hinku olekaan. Oulussa Covid-19 tartuntojen määrä on ”jo nyt” vilkkaassa kasvussa.

Outo elämä.