Pään tuunausta

Ajelin pään kaljuksi, koska tuntui vaihteeksi siltä. 4 vuoden aikana kasvanut, kertaakaan lyhentämätön fleda painoi kirjevaa’an mukaan 680 grammaa. Vappukin oli ja meni, munkkeja ja simaa tuli tuhotuksi, ja burgerilla kävin Sunnan ja Tatun kanssa vielä lauantaina. Yllättäen ilta venähti Snuun kautta Hevimestaan, oli kait ihan mukava ilta, taksilla illan päätteeksi kotio.

Huomenna pitää hakea postista Kiinasta tilaamiani elektroniikkahärpäkkeitä ja samalla voisi koittaa keksiä jonkun vaihtoehtotavan miten juottaa tinajuotoksia paikalleen; mietin pientä kuumenevaa vastusta / pistekuumenninta tms. Kattoo, keksinkö jotain vai mennäänkö perinteisesti sinitarralla ja teipillä :)

Pari viikkoa on vielä opetustöitä tälle lukuvuodelle, sitten on kevätjuhlaa ja sitten tuo noin niin kesäloma, eli rakennusorjaksi kesämökkiprojektin ääreen. Aattelin nukkua ainakin pari yötä sitten teltassa saaressa, ja kuvailla elukoita ja uiskennella.

Ainaki näin mielikuvatasolla, kattoo sitten mitä todellisuudessa :)

Ai niin, pistin tuunaten tätä sivuakin, yläreunassa on grafiikkaa taustakuvana, joka näyttää omaan silmään kivalta. Lempivärit.